Δέκα κοπέλες που δημοπράτησαν την παρθενιά τους…

for sale virginity

Υπήρξαν γυναίκες οι οποίες παρέμειναν αγνές περιμένοντας τον άνδρα της ζωής τους…υπήρξαν όμως και αυτές οι οποίες την πούλησαν. Το TheTalko παρουσιάζει τις κοπέλες που αποφάσισαν να πουλήσουν την παρθενιά τους

UglyMan-money and sex

Ένας κούκλος με άφθονο παραδάκι ψάχνει το… Σύμπαν για ένα παρθένο κορίτσι ή ο,τιδήποτε άλλο παρθένο!!!

Ας δούμε πιο κάτω μερικά στοιχεία από την ιστορία τους.

Rosie-Reid

H Rosie Reid από το Λονδίνο ήταν μόλις 18 ετών όταν πούλησε την παρθενιά της το 2004. Η νεαρή παρ’ ότι είχε δεσμό με την Jess Cameron πούλησε την παρθενιά της για 8400 λίρες σε έναν 44χρονο.

Alina percea

Δεύτερη στη λίστα μας είναι η επίσης 18 ετών Alina Percea από τη Ρουμανία. Ένας 45χρονος Ιταλός από τη Βενετία πλήρωσε το 2009, 8.800 λίρες ενώ πλήρωσε και το ταξίδι της 18χρονης στη Βενετία. Επιπλέον, η Percea πέρασε από ειδικές εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί το γεγονός ότι είναι αγνή.

unigirl2012calendar

Το 2010 μια Νεοζηλανδή μαθήτρια γνωστή ως “Unigirl” δέχθηκε 32.000 δολάρια για να χάσει την παρθενιά της. Για την 19χρονη έγιναν 1200 online προσφορές. Ανέφερε ότι πούλησε την παρθενιά της για να πληρώσει τα δίδακτρά των σπουδών της.

Rebecca-Bernardo-is-going-to-sell-her-virginity-to-help-her-sick-mum

H Rebecca Bernardo από τη Βραζιλία ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube το 2013. Σκοπός της ήταν να μαζέψει χρήματα για την άρρωστη μητέρα της.

miss hungarian spring

Το 2010 μια 18χρονη νεαρή από την Ουγγαρία με το παρατσούκλι “Miss Spring”πούλησε την παρθενιά της στο ebay. Ένας Βρετανός πλήρωσε 200.000 λίρες για την αγνότητά της.

catarina-migliorini

Το 2012 η Βραζιλιανά Catarina Migliorini πούλησε σε έναν Ιάπωνα επιχειρηματία την παρθενιά της για 780,000 δολάρια.

Catarina Migliorini a Playboy...virginΌταν εκείνη πήγε να τον συναντήσει, σε ένα εστιατόριο στο Σίδνεϊ, βρήκε απέναντι της κάποιον τελείως διαφορετικό σε σχέση με το τι περίμενε να αντικρίσει. Αυτός να δεις…

Elizabeth Raine looks just like a virgin

Το 2014 η 27χρονη φοιτήτρια Ιατρικής από τις Η.Π.Α, Elizabeth Raine ( δεν είναι και το πραγματικό της όνομα), έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα, για τους πιθανούς υποψηφίους, εξηγώντας εκεί την απόφαση της, να μετατραπεί από μία…
αγνή παρθένα σε μία “Λολίτα”.

graciela-yataco

To 2005 η 18χρονη Περουβιανή Graciela Yataco, βρίσκεται σε τεράστια οικονομική ανάγκη μιας και έχει να συνεισφέρει στη θεραπεία της άρρωστης μητέρας της αλλά και να συντηρήσει τον μικρότερο αδερφό της. Αποφασίζει λοιπόν να πουλήσει την παρθενιά της για 1.500.000 δολάρια σε έναν Καναδό.

virginprice

Το 2008 η 22χρονη Ιταλίδα Raffaella Fico αποφάσισε να πουλήσει την παρθενιά της για να αγοράσει ένα σπίτι στην Ρώμη και να πληρώσει τα μαθήματα υποκριτικής που ήθελε να κάνει. Η νεαρή ζητούσε 1.800.000 δολάρια…ωστόσο όλα έγιναν για διαφημιστικούς λόγους.

NATHALIE DYLAN - THE 2 MILLION VIRGIN...***EXCLUSIVE*** SAN DIEGO, USA: Natalie Dylan at home in San Diego, California. Hard-up student Natalie Dylan, 22, is auctioning off her virginity to fund her master's degree. In a high-profile, media frenzy over 10,000 horny men and women have placed bids reaching $3.8 million offered by a 39-year-old Australian businessman. Natalie, who opened the biddings in September 2008, plans to wait for an even higher sum before doing the deed. "I know that a lot of people will condemn me for this because it's so taboo but I really don't have a problem with it," said the beautiful brunette. PHOTOGRAPH BY AUSTIN HARGRAVE / BARCROFT MEDIA LTD UK Office, London. T +44 845 370 2233 W www.barcroftmedia.com Australasian & Pacific Rim Office, Melbourne. E info@barcroftpacific.com T +613 9510 3188 or +613 9510 0688 W www.barcroftpacific.com Indian Office, Delhi. T +91 997 1133 889 W www.barcroftindia.com
NATHALIE DYLAN – THE 2 MILLION VIRGIN..

Επίσης το 2008 η Καλιφορνέζα Natalie Dylan κατάφερε να πουλήσει την παρθενιά της έναντι του αστρονομικού ποσό των 3.7000.000 δολαρίων, προκειμένου να μπορέσει να πληρώσει το… μεταπτυχιακό της.

10 virgin women who put their virginity up for sale!

an old virginAnd the… left-overs! Και τα κατάλοιπα…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.