Είμαστε ένα κόμμα που έγραψε τον πατριωτισμό του στον Πενταδάκτυλο κομπάζει ο Κιλιτσντάρογλου

Το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) είναι ένα κόμμα που έγραψε τον πατριωτισμό του στα βουνά του Πενταδάκτυλου της Κύπρου, δήλωσε ο ηγέτης του CHP Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου απαντώντας στις κατηγορίες του Τούρκου Πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου για τη στάση της αντιπολίτευσης στο συριακό.

KEMAL-KILITSNTAROGLU01Ο Τούρκος Πρωθυπουργός είχε νωρίτερα δηλώσει ότι υπάρχει μια πατριωτική κυβέρνηση στην Τουρκία αλλά χρειάζεται και μια πατριωτική αντιπολίτευση. Απαντώντας ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου λίγο αργότερα διερωτήθηκε εάν ο Αχμέτ Νταβούτογλου γνωρίζει τι θα πει πατριωτισμός. Είπε πως πατριωτισμός είναι να στηρίζει κανείς τα συμφέροντα της χώρας μέχρι τέλους και όχι να παζαρεύει την Τουρκία. Πατριωτισμός, είπε , είναι να δίνεις κύρος στην Τουρκία μέσα στην διεθνή κοινότητα.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου [φωτό] κατηγόρησε επίσης την ηγεσία της τουρκικής κυβέρνησης ότι ενώ έκανε διακοπές με τον Άσαντ στο Μπόντρουμ (Αλικαρνασό) ξαφνικά τον κήρυξαν εχθρό τους και του επιτέθηκαν.

“Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητεί τον πατριωτισμό μας. Εμείς είμαστε ένα κόμμα που έγραψε τον πατριωτισμό του στον Πενταδάκτυλο της Κύπρου”, είπε ο κ. Κιλιτσντάρογλου.

ΚΥΠΕ – Αννα Ανδρέου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.