Τα Marks&Spencer, έβγαλαν και μπουργκίνι, μαγιό για μουσουλμάνες

Marks & Spencer bourgini

Αφού οι Dolce & Gabbana λάνσαραν τις δικές τους μπούργκες, τώρα τα Marks & Spencer λανσάρουν τα δικά τους… μπουργκίνι! Ειδικά, ολόσωμα μαγιό για μουσουλμάνες. 

Πρόκειται για δυο σχέδια μπουργκίνι τα οποία πωλούνται αντί 50 λιρών. Πρόκειται για μαγιό που καλύπτουν ολόκληρο το σώμα και το κεφάλι με μόνη εξαίρεση το πρόσωπο. Τα μπουργκίνι είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ ύφασμα έτσι ώστε να μπορούν οι γυναίκες που τα φορούν να κολυμπούν με άνεση.

Τα Marks & Spencer έχουν καταστήματα στο Ντουμπά και στη Λιβύη όπου και τα τελευταία τρία χρόνια πωλούν τα μπουργκίνι τους. Από φέτος, όμως, τα μπουργκίνι είναι διαθέσιμα για αγορά και μέσω του βρετανικού ηλεκτρονικού καταστήματος της γνωστής αλυσίδας ρούχων και σύντομα στο κατάστημά τους στο κέντρο του Λονδίνου.

Οπως σημειώνουν, πάντως, οι υπεύθυνοι, τα μπουργκίνι εκτός από τις μουσουλμάνες μπορεί να γίνουν το αγαπημένο μαγιό για τις γυναίκες που δεν θέλουν να εκτίθενται καθόλου στον ήλιο.

hm-hijab-model

Στο Λονδίνο, όπου η μουσουλμανική κοινότητα συνεχώς αυξάνεται, πριν λίγο καιρό άνοιξε ένα μαγαζί που πουλά ρούχα αποκλειστικά για μουσουλμάνες, ενώ μεγάλοι οίκοι μόδας αλλά και αλυσίδες καταστημάτων ρούχων λανσάρουν τις δικές τους σειρές, όπως οι Dolce & Gabbana, η DKNY, τα Mango, η Uniqlo, αλλά και τα H&M.

One thought on “Τα Marks&Spencer, έβγαλαν και μπουργκίνι, μαγιό για μουσουλμάνες

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.