Μετά τα παλλόμενα πέη… οι δυο μπαμπάδες και οι δυο μαμάδες

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ….

Baltas-Cia

Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος είναι ίδρυμα που ως σκοπό έχει την παραγωγή και διάδοση του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου. Η “Αθέατη Γνώση”, ετοίμασε ενα ρεπορτάζ για τους αναγνώστες της, το οποίο αποκαλύπτει την προώθηση της ομοφυλοφιλίας με την άδεια απο το Υπουργείο Πολιτισμού μέσω της Ταινιοθήκης της Ελλάδος. Η Ταινιοθήκη της Ελλάδος χρηματοδοτείται κατά 25% από Εθνικούς και 75% από Κοινοτικούς Πόρους, ουσιαστικά από χρήματα που πληρώνουν οι Ελληνες πολίτες.

ΤΟ ΟΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΑ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ!

Η παραπάνω φωτό είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της Ταινιοθήκης της Ελλάδος.

espaΗ Ταινιοθήκη της Ελλάδος, επιχορηγήθηκε για το 2012 με €84.000, για το 2013 με €220.000 και €100.000 Ε.Σ.Π.Α, και για το 2014 με €63.000, και σήμερα με κυβέρνηση Σύριζα και εν καιρώ μνημονίου, το Υπουργείο Πολιτισμού δίνει την άδεια να πωλείται ελεύθερα στο κοινό ένα παραμύθι το οποίο έχει ως σκοπό να αφανίσει τον θεσμό της οικογένειας.

pulsating penises

Μετά το φιάσκο και την φασαρία που προκλήθηκε από την πρόσληψη του… μεγάλου “καλλιτέχνη”  Γιάν Φάμπρ [για παράσταση στο φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου με παλλόμενα πέη ομοφυλόφιλων ανδρών – φωτό] από το Υπουργείο Πολιτισμού, ανακαλύψαμε ότι κατά την διάρκεια του OUTVIEW (προβολή ταινιών που προωθούν την ανωμαλία) στην ταινιοθήκη της Ελλάδας 14 – 24 Απριλίου 2016 θα πωλείται ένα εικονογραφημένο βιβλίο με παραμύθια το οποίο τιτλοφορείται: «Η Αλίκη κοιτάζει τον καθρέφτη» και απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολική ηλικίας.

Alice in mirror-gay tale

Είναι ένα παραμύθι που μιλάει για μια μικρούλα που βρίσκει την αγάπη την χαρά και την ασφάλεια, βρίσκει δηλαδή την οικογένειά της σε ένα ζευγάρι gay ανδρών που την αγαπούν «άνευ όρων».

book-Us 5Το δεύτερο βιβλίο, όπως αναφέρει το μπλόγκ «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» έχει σαν γενικό τίτλο το «Μικρές Οικογενειακές Ιστορίες» και απευθύνεται σε εφήβους και ενήλικες. Το αποτελούν τρία διηγήματα  ένα που έγραψε ο Αύγουστος Κορτώ και δύο της Στέλλας Μπελιά. Το πρώτο διήγημα – του Αύγουστου Κορτώ – έχει τίτλο « Εμείς-οι-πέντε».

little girl-gay parentsΠρόκειται για μια επίσης τρυφερή ιστορία μιας μικρούλας που μεγαλώνει σε μια οικογενειακή «κολεκτίβα» και ήρθε στον κόσμο ως το παιδί δύο λεσβιών και δύο gay ανδρών.
Υπεύθυνοι για αυτό το νεοταξικό εξάμβλωμα είναι η Μ.Κ.Ο «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο» που αφού “έφαγαν πόρτα” από όλους τους εκδοτικούς οίκους, εξέδωσαν το βιβλίο με την συμβολή του εφοπλιστή Νικόλα Λαιμού.

Η προώθηση του παραμυθιού, όπως προαναφέραμε θα πωλείται στην «ταινιοθήκη της Ελλάδας» η οποία χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Πολιτισμού και βρίσκεται υπό την αιγίδα του.

SYRIZA-Cia and other gays

Παραπάνω βλέπουμε φωτογραφία από ένα συνέδριο των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο “Η Αγάπη Δημιουργεί Οικογένειες” σχετικά με την παιδοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια που διεξήχθη φέτος τον Φεβρουάριο με καλεσμένη την Αναπληρώτρια Υπουργός Παιδείας [και υπέρμαχο του σχεδίου Ανάν] Σία Αναγνωστοπούλου και την Βασιλική Κατριβάνου από τον Σύριζα.

Παρακάτω παρακολουθήστε το διαφημιστικό σποτάκι για τα βιβλία της οργάνωσης «Οικογένειες Ουράνιο Τόξο»  τα οποία θα πωλούνται απο την Ταινιοθήκη της Ελλάδος.

Σύμφωνα με την σελίδα τους στο Facebook, τα μέλη της οργάνωσης ελπίζουν το σποτάκι αυτό να παιχτεί και στην τηλεόραση.

  • Με πληροφορίες από το “Σκεφτόμαστε Ελληνικά” και αλλαχού.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.