Αιμιλία Μάρκου: Η Κύπρια από το Norfolk εκδικείται κι αναστατώνει…

Ανέβασε στο Facebook εκδικητικό πορνό της με γνωστό ηθοποιό και προκάλεσε σάλο

Eastenders-Cypriot's revenge

Μπορεί να θέλησε να πάρει «καυτή» εκδίκηση από τον πρώην σύντροφό της, ωστόσο μια Βρετανίδα κυπριακής καταγωγής, επιβεβαίωσε τελικά το θυμόσοφο λαό ότι στο τέλος το συγκεκριμένο πιάτο σερβίρεται πάντα… κρύο!

Και αυτό γιατί κινδυνεύει πλέον με ποινή φυλάκισης, καθώς ανήρτησε στο Facebook «εκδικητικό πορνό» με τον πρώην της.

Eastenenders TV

Και μπορεί να είχε… μεριμνήσει να ανοίξει τους λογαριασμούς με ψευδώνυμο, ωστόσο έπειτα από καταγγελία γνωστού ηθοποιού της δημοφιλούς σαπουνόπερας EastEnders (που δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους), οι αρχές έφθασαν στα ίχνη της.Σύμφωνα μάλιστα με τα βρετανικά Μέσα, η 40χρονη από το Έσεξ [Gorleston, Norfolk] ομολόγησε ενώπιον δικαστηρίου ότι δημοσίευσε στο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ένα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, το οποίο είχε τραβήξει με τον πρώην της όταν διατηρούσαν ακόμα σχέση, προκειμένου να τον εκδικηθεί μετά τον επεισοδιακό χωρισμό τους, αφού την έπιασε με άλλον!

PAY-FOR-EastEnders-actor-revenge-porn-Emilia-MarcouΗ Μάρκου [φωτο], η οποία αντιμετωπίζει κατηγορίες σχετικά με το «εκδικητικό πορνό» (έννοια που έχει επικρατήσει χαρακτηρίζοντας υλικό σεξουαλικού περιεχομένου που δημοσιεύεται για λόγους εκδίκησης) αποκάλυψε ότι είχε κρατήσει το ερωτικό βίντεο, παρά το γεγονός ότι εκείνος της είχε ζητήσει να το σβήσει, και με συνεργό τη φίλη της Σάρα, δημιούργησαν ψεύτικους λογαριασμούς μέσω των οποίων δημοσίευσαν το ακατάλληλο βίντεο, αλλά και φωτογραφίες από αυτό!

Στα ντοκουμέντα από δωμάτιο ξενοδοχείου, είχαν φροντίσει βέβαια να καλύψουν το πρόσωπο της Μάρκου, όχι όμως και εκείνο του αναγνωρίσιμου ηθοποιού.

Σκοπός τους, όπως παραδέχτηκαν στο δικαστήριο, ήταν να εξευτελίσουν τον άτυχο άνδρα και να πλήξουν ενδεχομένως την καριέρα του.

Εκτός μάλιστα από το «πορνό εκδίκησης», η 40χρονη φέρεται να έστελνε μηνύματα υβριστικού περιεχομένου, τόσο στον πρώην της, όσο και στη νέα του σχέση, για αρκετό καιρό μετά το χωρισμό τους.

Sarah-McKenna

Οι δυο γυναίκες αναμένουν πλέον την ανακοίνωση της ποινής τους, η οποία ενδέχεται να τις οδηγήσει μέχρι και πίσω από τις φυλακής τα σίδερα. [φωτο: Sarah McKenna]

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι το «εκδικητικό πορνό» ποινικοποιήθηκε μόλις πέρυσι στη Βρετανία, λόγω της ανεξέλεγκτης αύξησης των περιστατικών δημοσιοποίησης ακατάλληλων «προσωπικών στιγμών» από τον παρατημένο, συνήθως, σύντροφο στα social media.

Εκτός από την «επίθεση» μέσω διαδικτύου, η 40χρονη έστελνε στον πρώην της (ο οποίος δεν κατονομάζεται για νομικούς λόγους) αλλά και στη νέα του κοπέλα για καιρό μετά από τον χωρισμό τους υβριστικά μηνύματα στο κινητό.

Μετά την ομολογία της Μάρκου αλλά και της φίλης της, το μόνο που απομένει στις δύο γυναίκες είναι να περιμένουν την ανακοίνωση της ποινής τους, η οποία θα γίνει μέσα στην εβδομάδα και μπορεί να τις οδηγήσει για ένα διάστημα στη φυλακή.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.