Ποιος είναι ο Ελληνας δισεκατομμυριούχος που αγόρασε τη “βίλα οργίων” του Χέφνερ

Mitrpoulos-Playboy mansion

Ο Ντάρεν Μητρόπουλος είναι γείτονας του Mr. Playboy και συμφώνησε να ζει εκεί ο Χέφνερ μέχρι να πεθάνει καθώς και να μην ανακαινιστεί η διάσημη κρεβατοκάμαρά του.

Ο Χιου Χέφνερ πριν αποφασίσει να πουλήσει τη βίλα που φιλοξενούσε τα κουνελάκια του και γινόντουσαν τα ροζ πάρτι έψαξε πολύ. Ο ιδιοκτήτης του Playboy βρήκε στον γείτονά του τον ιδανικό αγοραστή που δεν είναι άλλος από τον Ελληνα δισεκατομμυριούχο Ντάρεν Μητρόπουλο.

daren partiO Ντάρεν Μητρόπουλος ήταν από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους των θρυλικών πάρτι του Χιου Χέφνερ

Ο 32χρονος Ντάρεν Μητρόπουλος είναι ο γιος του δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα ιδιωτικού κεφαλαίου Ντιν Μητρόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες που έγραψε πρώτη η Wall Street Journal οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στην αγοραπωλησία. Ο 32χρονος επιχειρηματίας είναι ο διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου του πατέρα του και ήταν ένας από τους πιο συχνούς επισκέπτες του αρχοντικού του Χέφνερ.

Ο 90χρονος Χέφνερ είχε βάλει προς πώληση τη βίλα των 29 δωματίων τον περασμένο Ιανουάριο έναντι του ποσού των 200 εκατ. δολαρίων. Στο συμβόλαιο όρος του Χέφνερ ήταν ο αγοραστής να του επιτρέψει να ζει μέχρι το τέλος της ζωής του εκεί καθώς και να μην ανακαινιστεί η διάσημη κρεβατοκάμαρά του στην οποία γινόντουσαν τα όργια και τα ροζ πάρτι με τα κουνελάκια του.

daren metropoulos

Ο κ. Μητρόπουλος που ζούσε στη διπλανή πόρτα είχε εκδηλώσει ξανά ενδιαφέρον για τη βίλα το 2009 φαίνεται να έχει αποδεχθεί τους όρους του Χέφνερ.

Ο ίδιος είπε πως σκοπός του είναι να διατηρήσει αναλλοίωτο τον αρχιτεκτονικό χαρακτήρα της βίλας που χτίστηκε το 1927 και την οποία είχε αγοράσει ο Χέφνερ 45 χρόνια πριν έναντι του ποσού του 1 εκατ. δολαρίων.

vila

«Η κληρονομιά του ακινήτου ξεπερνά τη διασημότητα του», είπε ο κ. Μητρόπουλος ο οποίος δεν έχει αποκαλύψει την τιμή της αγοραπωλησίας. Αναλυτές που ειδικεύονται στην αγοραπωλησία ακινήτων πιστεύουν ότι οι αρχικές απαιτήσεις του Χέφνερ ήταν υπερβολικές και εξωπραγματικές. Μεσίτες εκτιμούν ότι ο Μητρόπουλος έδωσε ποσό κοντά στα 100 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει την έπαυλη.

Playboy-mansion-grotto-1024x683Η βίλα στην οποία οι επισκέπτες εισέρχονται μέσω ενός συστήματος ενδοεπικοινωνίας λέγεται ότι είναι σε κακή κατάσταση και τα δωμάτια θέλουν ανακαίνιση γιατί η διακόσμηση είναι ξεπερασμένη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητρόπουλος σχεδιάζει να ενώσει το αρχοντικό που αγόρασε με την δική του βίλα σε ένα κτήμα συνολικής έκτασης 7,3 στρεμμάτων.

Η βίλα του Χέφνερ έχει κελάρι κρασιών, home theater, μικρό ανεξάρτητο σπίτι, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, ξεχωριστό ξενώνα τεσσάρων υπνοδωματίων, ζωολογικό κήπο, μια μεγάλη πισίνα ελεύθερου σχήματος και μια σπηλιά.

playboy covers

Η πολυτελής κατοικία βρέθηκε στη δίνη σκανδάλου το 2008 όταν το μοντέλο Χλόη Κόινς 26 ετών τότε, ισχυρίστηκε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κωμικό ηθοποιό Μπιλ Κόσμπι. Μάλιστα η Κόινς κατηγόρησε και τον Χέφνερ λέγοντας ότι «ενθάρρυνε και βοήθησε τον Κόσμπι για να την βιάσει».

>>> ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.