Ελλαδίτισσα που ζει στην Κύπρο σε βίντεο σκληρού πορνό με ομαδικό σεξ;

boulieri11

Το δρόμο της δικαιοσύνης αποφάσισε να πάρει μοντέλο ελληνικής καταγωγής που κάνει καριέρα στην Κύπρο, μετά το όργιο παραφιλολογίας ότι εμφανίζεται σε βίντεο ομαδικού σεξ με τρεις άνδρες!

boulieriΣύμφωνα με την εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ», στο οπτικοακουστικό ντοκουμέντο που κάνει το γύρο τηλεφώνων και υπολογιστών, ακούγονται ξεκάθαρα ομιλίες σε… άπταιστα κυπριακά, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του οργίου, ενώ φαίνεται να έχει τραβηχτεί από κάμερα υπολογιστή και όχι με κάποιο smartphone ή βιντεοκάμερα.

boulieri5Το υλικό ωστόσο είναι αρκετά σκοτεινό, ενώ οι πρωταγωνιστές ίσως και να μην γνωρίζουν ότι βιντεοσκοπούνται.

Όπως και να έχει, οι κακές οι γλώσσες συνέδεσαν το βίντεο με το εντυπωσιακό μοντέλο Τζοβάνα Μπουλιέρη, η οποία όχι μόνο αρνείται κατηγορηματικά τη συμμετοχή της στο βίντεο, αλλά προσέφυγε ήδη στη Δικαιοσύνη, καθώς η φημολογία έχει προκαλέσει ζημιά στην καριέρα της.

bouleri

 

Ελπίζει έτσι ότι με την παρέμβαση της αστυνομίας θα λάμψει η αλήθεια και θα αποκατασταθεί το όνομά της, αφού σύμφωνα με όσους έχουν δει το βίντεο, δεν μοιάζει καν στην ανάλαφρων ηθών πρωταγωνίστρια του ροζ βίντεο. Η Μπουλιέρη εξάλλου φέρει τατουάζ στο κορμί της, ενώ έχει εμφανώς μικρότερη μύτη, τονίζουν χαρακτηριστικά.

Τζοβάνα Μπουλιέρη: «Δεν είμαι εγώ στο sex tape»

boulieri6Εδώ και δυο εβδομάδες κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό στην Κύπρο ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται μια πολύ εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, να συνευρίσκεται ερωτικά όχι με ένα ούτε με δυο αλλά με τρείς Κύπριους. Οι διάλογοι είναι πρόστυχοι σε άπταιστα Κυπριακά. Το υλικό γέννησε φήμες και πολλοί ταύτισαν την πρωταγωνίστρια με το γνωστό μοντέλο Τζοβάνα Μπουλιέρη. Το μοντέλο μιλώντας στην εφημερίδα Φιλελέυθερος υποστήριξε ότι δεν είναι αυτή… πώς η ίδια έχει πάνω της τατουάζ, κάτι που δεν φαίνεται να έχει η πρωταγωνίστρια, ενώ υπάρχουν μεγάλες διαφορές και στα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Όπως είναι λογικό η προσφυγή στην Αστυνομία είναι δεδομένη για το μοντέλο μιας και η δυσφήμιση στο πρόσωπό της έχει ήδη επηρεάσει τις δουλειές της στην Μεγαλόνησο.

montelo

Στην εφημερίδα αναφέρεται: «Όπως λέει η ίδια, πολλά άτομα την πλησιάζουν και την ρωτούν εάν όντως συμμετέχει στην πορνογραφικού περιεχομένου ταινία, ενώ πριν από μερικές μέρες ακύρωσαν την συμμετοχή της σε επίδειξη μόδας, καθώς όπως της ανέφεραν σχετικά, δεν θέλουν στην εκδήλωση κοπέλες που συμμετέχουν σε πορνοταινίες».

Όποιος το ‘χει κάνει αυτό ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσει… και μάλιστα να μάθουμε όλοι το ονοματάκι του.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.