Στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά του ο ΥΠΕΞ της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον

boris708_2Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας και πρώην δήμαρχος Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον, μαζί με την οικογένειά του.

Ο Μπόρις Τζόνσον υπήρξε ένας εκ των πρωταγωνιστών την καμπάνιας υπέρ της εξόδου της Βρετανίας από την Ευρώπη, κάτι για το οποίο ο ίδιος πάλεψε μέχρι τέλους πάρα πολύ και το κατάφερε.

Ο νέος ΥΠΕΞ της Βρετανίας ωστόσο διάλεξε, όπως φαίνεται, ένα μέρος που ανήκει στην ευρωπαϊκή οικογένεια προκειμένου να απολαύσει τις ολιγοήμερες διακοπές του και όχι κάποιο θέρετρο στη δική του χώρα. Μαζί με την οικογένειά του έφτασε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» με την πρωινή πτήση της EasyJet [πάφθηνο εισιτήριο] από το Λονδίνο, στις 11:30.

boris_1

Σύμφωνα με πληροφορίες του Voria.gr, κατά τη διάρκεια της πτήσης ο κ. Τζόνσον ήταν ιδιαίτερα φιλικός και χαλαρός με τους επιβάτες και το πλήρωμα, βγάζοντας μαζί τους μάλιστα αρκετές σέλφι. Κατά την άφιξή του στη συμπρωτεύουσα, ο κ. Τζόνσον περίμενε μαζί με τους συνεπιβάτες της πτήσης να πάρει τις αποσκευές του και μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν αντιλήφθηκαν καν την παρουσία του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προορισμός του Τζόνσον και της οικογένειάς του είναι η Χαλκιδική.

Να θυμίσουμε ότι τα προηγούμενα χρόνια ο ΥΠΕΞ της Βρετανίας δεν ήταν και τόσο ένθερμος υποστηρικτής της χώρας μας. Μάλιστα όταν είχε ερωτηθεί για το κούρεμα χρέους της Ελλάδας, η απάντησή του ήταν καυστική: «Οι Έλληνες πρέπει να βγουν από το ευρώ, χωρίς ερώτημα. Τους κακομοίρηδες. Και θα φύγουν στο τέλος. Αν διαγράψεις χρέος, τι μπορείς να πεις στις άλλες χώρες που βίωσαν τη μιζέρια; Αυτό είναι ένα από εκείνα τα προβλήματα στα οποία δεν υπάρχει πραγματική λύση».

Τέλος , να σημειώσουμε και την αντίστοιχη κακή του αντίδραση όταν ο Τζορτζ Κλούνεϊ τάχθηκε υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα στην Ελλάδα, που προκάλεσε την οργή του Μπόρις Τζόνσον και παρομοίασε τον ηθοποιό με τον Χίτλερ.

Πηγή: voria.gr

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.