Φίλης ο σκεμπές: Κίνδυνος για την ασφάλεια της Ελλάδας η μη κατασκευή τζαμιού…!

Islam in EuropeΟ αμόρφωτος Ν.Φίλης που δεν θέλει τα αρχαία ελληνικά στα σχολεία μας απειλεί με την ισλαμική τρομοκρατία εάν η Ελλάδα δεν δεχθεί το Ισλάμ! 

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ  

Έμμεση αλλά σαφής ήταν η παραδοχή του υπουργού Παιδείας κ. Φίλη πως το Ισλάμ είναι μία απειλή για την ασφάλεια της χώρας και την κοινωνική συνοχή της Ελλάδας. Και αιτιολόγησε αυτή την απειλή ως υπαρκτή, από τη στιγμή που η Ελλάδα αρνηθεί να κάνει το τέμενος στο Βοτανικό (ενώ αποδέχθηκε πως ήδη έχει δοθεί άδεια και για άλλα τέσσερα τεμένη). Αυτή την διαπίστωση και αποδοχή δεν την έκανε ο κ. Φίλης σε κάποιο καφενείο ή σε κάποιο ταχυφαγείο. Την έκανε μέσα στην Ελληνική Βουλή, η οποία μπορεί για την ίδιο να είναι κάτι σαν ταχυφαγείο, όμως για τους περισσότερους Έλληνες πολίτες είναι ένας χώρος όπου αναπτύσσονται πολιτικές σκέψεις και λαμβάνονται αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον της χώρας.

Όμως με αυτή την διαπίστωση του υπουργού Παιδείας, τόσο ο ίδιος όσο και η κυβέρνησή του, επισήμως πλέον θεωρούν πως για να μην γίνει η Ελλάδα στόχος της ισλαμικής τρομοκρατίας, θα πρέπει το Ισλάμ να μπει στην Ελλάδα ανενόχλητο…!

Για μία ακόμη φορά, λοιπόν, μετά την αποτυχημένη “μάχη” του μνημονίου, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δια του υπουργού της κυρίου Φίλη, παραδέχεται πως προτιμά να υποστεί οτιδήποτε παρά να προσπαθήσει να αντιδράσει στην ισλαμοποίηση της χώρας…

Αυτό οφείλεται άραγε σε κάποιον πνεύμα ηττοπάθειας ή μήπως ικανοποίηση πολιτικών ιδεοληψιών;

Μήπως η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου (ναι, αυτού με τις κόκκινες εθνικές γραμμές), επιλέγουν σιωπηλά να μετατρέψουν την χώρα σε ισλαμικό φέουδο, σε ένα ακόμη διεθνές πείραμα, αδιαφορώντας για τις ό,ποιες συνέπειες για την ίδια την Ελλάδα και τα εθνικά της χαρακτηριστικά, προκειμένου να ικανοποιηθούν προσωπικές τους αντιλήψεις ή εντολές που δέχονται από τους διεθνείς χορηγούς τους;

Ο κύριος Φίλης κατά την παρέμβασή του ανακοίνωσε ότι έχει ήδη δοθεί άδεια για τη νομιμοποίηση 4 ακόμη τζαμιών τα οποία λειτουργούν ατύπως στην επικράτεια, το ένα εκ των οποίων βρίσκεται στη Θήβα. Στόχος όπως είπε είναι να περάσει η χώρα “από το γκρίζο σκοτάδι στο φως” και να γίνουν σεβαστά τα δικαιώματα των 200.000 Μουσουλμάνων που ζουν στη χώρα μας.

Απευθυνόμενος με έμμεσο τρόπο στους Ανεξάρτητους Έλληνες (οι οποίοι μετά την ομολογία Φίλη δεν παραιτήθηκαν από την κυβέρνηση και ουσιαστικά επιτρέπουν την ισλαμοποίηση της Ελλάδας), ο κύριος Φίλης, επισήμανε: «Οι υπόλοιποι που δυσπιστούν για το τέμενος και είναι υπέρ της ελευθερίας να σκεφτούν. Είναι προτιμότερο να λειτουργεί ένα άτυπο τζαμί ή με ονοματεπώνυμο και ΑΦΜ; Ένα άτυπο τζαμί ή με άδεια πυροσβεστικής υπηρεσίας; Σε παράνομο κτίριο με κίνδυνο σεισμού ή σε ασφαλές κτίριο; Ένα άτυπο τζαμί χωρίς τουαλέτες ή με άδεια δημόσιας υγείας; Η ύπαρξη άτυπων τζαμιών είναι ντροπή για τη χώρα και τους Μουσουλμάνους και ενέχει κινδύνους για την ασφάλεια της χώρας».

Προσπαθώντας να ενισχύσει περισσότερο τα επιχειρήματά του, ο Υπουργός Παιδείας, τόνισε ότι η εκκλησία ήταν πάντα σύμφωνη με την κατασκευή Ισλαμικού Τεμένους αρκεί αυτό να συνέβαινε εντός του ελληνικού νόμου, ενώ προκάλεσε αίσθηση, αναφέροντας ότι: «όλοι οι πρωθυπουργοί από το 1894 ήταν θετικοί για την κατασκευή του ακόμη κι ο Μεταξάς κι ο Παπαδόπουλος».

N.Filis-asleep in VouliΕκτός από το Βοτανικό έχουν δοθεί άλλες τέσσερις άδειες για τεμένη

Κοιτώντας τον υπουργό Παιδείας, δεν μπορείς να ισχυριστείς πως αυτός ο άνθρωπος θα έδινε ποτέ αγώνα για την πατρίδα του. Προσέχοντάς τον καλύτερα, θα διαπίστωνε κανείς πολύ εύκολα πως δεν θα αγωνιζόταν ούτε για τον ίδιο του τον εαυτό. Κι αυτό όχι εξαιτίας του σώματός του, αλλά εξαιτίας του πνεύματός του, έτσι όπως αυτό ανταποκρίνεται στην φοβική ματιά και στην νωθρότητα έως ανεπάρκεια ικανοποιητικής επιχειρηματολογίας στα όσα ο ίδιος λέει (στους πολιτικούς μονολόγους που επιλέγει ενίοτε στα ΜΜΕ). Και τώρα, γνωρίζοντας ο ίδιος καλύτερα από όλους την ανεπάρκειά του να υπερασπισθεί ακόμη και τις ιδεοληψίες που τον κατατρύχουν, επιχειρεί μέσω της τρομοκράτησης, της απειλής βίας, της απειλής κατάρρευσης της ασφάλειας, να παραδώσει τη χώρα σε όσα όλοι αποδέχονται πως την απειλούν.

Πώς μπορεί, άρεγε, η “Φίλιος λόγική” να αιτιολογήσει πως είναι προτιμότερο ένα υπό βιασμό θύμα να παραδοθεί στον βιαστή χωρίς να αντιδράσει, ευελπιστώντας σε τι…; Πώς ο βιαστής θα γίνει λιγότερο βίαιος; Πως ο βιαστής δεν θα γίνει και δολοφόνος; Ή μήπως πως ο βιαστής θα γίνει συνήθεια ή ακόμη και εραστής;

Σε αυτά τα πολιτικά αποβράσματα, όπως ο κ. Φίλης και οι υποστηρικτές του, που προχωρούν ανερυθρύαστα σε αποφάσεις που θεωρούνται εγκληματικές σε επίπεδο έθνους (δηλαδή εθνική προδοσία), η απάντηση που μπορεί να δοθεί πρέπει να είναι μέσω της δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης. Ένας εμπνευσμένος δικαστής θα μπορούσε ίσως να ζητήσει τον δια βίου εγκλεισμό του κάθε Φίλη σε φυλακή κάποιας μουσουλμανικής χώρας. Για να ζήσει ο συγκεκριμένος (και οι συν αυτώ) την “ισλαμική αγάπη και φροντίδα” και στο τέλος να δεχθεί το αναπόφευκτο, της μόνιμης διαβίωσης σε ισλαμικό περιβάλλον, έχοντας όμως την βεβαιότητα πως μετά την αποδοχή του να ζήσει σε μία τέτοια φυλακή ο ίδιος δεν θα γίνει ποτέ θύμα της ισλαμικής τρομοκρατίας, αφού θα έχει ήδη αποδείξει πως “τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους”…

ΥΓ: Ο γράφων υποθέτει πως η συγκυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν θεωρεί την είσοδο ή μη του Ισλάμ στην Ελλάδα ως σοβαρό λόγο για δημοψήφισμα, ακόμη και εάν ο κ. Φίλης ισχυρίζεται πως κινδυνεύει η εθνική ασφάλεια και η κοινωνική συνοχή, εάν δεν επιτραπεί η επίσημη εγκαθίδρυση του Ισλάμ στην Ελλάδα…! Και, ευτυχώς, που η Ελλάδα είναι στην Ε.Ε. και οι λαθρομετανάστες θα φεύγουν σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, σύμφωνα με προ ενός έτους δηλώσεις του κ. Καμμένου, ο οποίος είναι σαφές πως έχει μεγάλο περίσσευμα κόκκινων γραμμών και τεράστιο έλλειμα εθνικής συνείδησης. Και γι αυτό σίγουρα δεν φταίει η άσπρη… ζάχαρη στον καφέ του.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.