Πρόσω ολοταχώς προς την ισλαμοποίηση η Ελλάδα

Acropolis moslems-

Τα επόμενα χρόνια η Ελλάδα αναμένεται να αλλάξει ριζικά… προς το χειρότερο.  Το τίμημα της ασυνεπούς μεταναστευτικής πολιτικής και των υπερβολικών εξαγγελιών πληρώνει σήμερα η Ελλάδα, δεχόμενη και τα μεγαλύτερα ποσοστά μεταναστών εξ ανατολής. Εκτός από την εγκληματική απροετοιμασία των ελληνικών αρχών αναφορικά με τα τεράστια μεταναστευτικά ρεύματα από τη Μ.Ανατολή υπάρχει διάχυτη μία ανθελληνική επιχείρηση ισλαμοποίησης της χώρας σε πλήρη εξέλιξη.   

Με τη χώρα να έχει φιλοξενήσει επίσημα σχεδόν 60.000 μετανάστες μόνο τους τελευταίους μήνες και έχοντας στο έδαφός της πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη, το ελληνικό κοινοβούλιο βάζει τη σφραγίδα του στην μονιμοποίηση των μουσουλμανικών πληθυσμό στην Ελλάδα.

Μετά και το νεοταξικό νομοσχέδιο που εκτός από τις προσταγές της ατζέντας 21, προβλέπει και την ανέγερση τζαμιών σε όλη την επικράτεια, η υποχρεωτική (βάσει σχεδίου) ισλαμοποίηση της Ελλάδα είναι τετελεσμένη. Πρόκειται για το επόμενο βήμα περί ύπαρξης λίστας για την καλά μελετημένη κατασκευή τζαμιών σε όλη τη χώρα. Και μάλιστα με χρηματοδότηση που σε μεγάλο μέρος της θα συμμετέχει το χρεοκοπημένο ελληνικό Δημόσιο.

Όλα αυτά τη στιγμή που στην Ευρώπη η μία μετά τις άλλες οι ευρωπαϊκές χώρες κλείνουν τα τζαμιά φοβούμενες τρομοκρατικά χτυπήματα ισλαμιστών.

Μεγάλοι πολιτικοί άνδρες στην ιστορία του Έθνους

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟΥΣ… ΚΟΧΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ:

One thought on “Πρόσω ολοταχώς προς την ισλαμοποίηση η Ελλάδα

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.