‘Ποια είναι αυτή, δεν την ξέρω!’

Άγριο κράξιμο Hugh Grant στην αγνώριστη Renee Zellweger

hugh_zelweger

 Δεν της έφταναν τα social media και τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά, ήρθε και ο πρώην συμπρωταγωνιστής της να σχολιάσει την σκανδαλώδη αλλαγή στο πρόσωπό της. Ο Βρετανός ηθοποιός “έδωσε στεγνά” την συνάδελφό του στον αέρα της τηλεόρασης.

“Ποια είναι η δεύτερη από δεξιά, γιατί δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου”! Σαν κεραμίδα έπεσαν τα λόγια του Hugh Grant στο – κατά γενική ομολογία αλλαγμένο – κεφάλι της Renee Zellweger. Ο Βρετανός ηθοποιός ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου κλήθηκε να σχολιάσει το χαρακτήρα πέντε συμπρωταγωνιστριών του στη μεγάλη οθόνη. Η νέα εμφάνιση της Zellweger όμως, με την οποία εμφανίστηκε στη φωτογραφία που του παρουσίασαν οι υπεύθυνοι της εκπομπής τον έκανε να αναρωτηθεί ποια είναι η κυρία!

Ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής ζήτησε από τον σταρ του κινηματογράφου να αποφασίσει ποια από τις πέντε πρωταγωνίστριες του σινεμά, με τις οποίες έχει βρεθεί μαζί σε κάποια από τις ταινίες του “υπήρξε πιο προσγειωμένος χαρακτήρας”. Αρχικά να σημειώσουμε πως η αντίδραση του στην ερώτηση δεν ήταν καθόλου κολακευτική για καμιά από τις κυρίες. Η απορία του όμως για την ταυτότητα της δεύτερης κυρίας από δεξιά, ήταν πραγματικά όλα τα λεφτά.

bridget-joness-diary

Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν ο τηλεπαρουσιαστής εξήγησε στον Grant πως η άγνωστή του κυρία ήταν η Zellweger, με την οποία πρωταγωνίστησε στο “Ημερολόγιο της Μπρότζετ Τζόουνς”, εκείνος σχολίασε: “Α, η Ρενέ. Ε, καλά όχι και τόσο προσγειωμένη”.

Ας μην ξεχνάμε πως η “σπόντα” του Hugh Grant, που φαίνεται να μην έκανε το σχόλιο με δόλο, έρχεται λίγες μέρες μετά την έκρηξη της Zellweger για όλη αυτή την παραφιλολογία γύρω από την εμφάνισή της. Η ηθοποιός ήταν επικριτική γράφοντας ότι «οι εικασίες των ταμπλόιντ γίνονται πρώτης γραμμής ειδήσεις». «Δεν αφορά κανέναν αν κάποιος θέλει να αλλάξει το πρόσωπό του ή να κάνει μία επέμβαση στα μάτια του», δήλωνε η Ζελβέγκερ.

rene1«Αυτό δεν έχει καμιά πραγματική αξία για κανέναν, αλλά το γεγονός και μόνο ότι συζητήθηκε από σοβαρούς δημοσιογράφους και έγινε μία δημόσια κουβέντα είναι από μόνο του ανησυχητικό για την σύγχυση που υπάρχει ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση και στην διαμόρφωση της δημόσιας εικόνας με την φυσικότητα».

Λευτέρης Σαββίδης

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.