ΣΤΑΧΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ 02/09/2016

Όταν ο τηλεοπτικός βόθρος αποτιμάται σε εκατομμύρια…

Alafuzos-kalogritsas-Kyriakou-Marinakis

Στο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες καταγράφεται και συμπυκνώνεται όχι, απλώς, η μεγάλη ΑΠΑΤΗ του «αριστερού» ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και η αποκρουστική μοχθηρία αυτής της ΑΠΑΤΗΣ…Καταρχήν, η «αριστερή» κυβέρνηση (η μακάβρια ιστορική γκριμάτσα) ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ το βόθρο της «ενημέρωσης» και της «ψυχαγωγίας» (βοθροκάναλα), τους μαφιόζους του χρήματος, με σημαία τον αγώνα κατά της «διαπλοκής». 

Με πιο απλά λόγια:

Αυτή η «αριστερή» ΑΠΑΤΗ ξεπλένει και εξαγνίζει τους προπαγανδιστικούς βόθρους του καθεστώτος και τη δημοσιογραφική πορνεία… 

Τώρα, τα βοθροκάναλα των μαφιών του χρήματος, οι εργολάβοι της…σκουπιδοενημέρωσης και της πολιτιστικής αποχαύνωσης, οι ψυχροί δολοφόνοι της Σκέψης και των Συναισθημάτων, θα ενεργούν με τη βούλα της «αριστερής» «νομιμότητας», με άδεια!!!

Και η τερατώδης ΑΠΑΤΗ; Αυτή συνίσταται σε τούτο: Η νομιμοποίηση και το ξέπλυμα των βοθροκάναλων και των μαφιόζων καναλαρχών γίνεται με σημαία τον αγώνα κατά της «διαπλοκής»!!!

«Διαπλοκή»: Μια άλλη μυθική έννοια, η οποία μας επιτρέπει να εξαπατούμε, κτυπώντας, δήθεν, τη «διαπλοκή» με την εναλλαγή των «νταβάδων»…

Δηλαδή αν στη θέση του Μπόμπολα έχουμε το Μαρινάκη, στη θέση του Βαρδινογιάννη ή του Κοντομηνά τον Καλογρίτσα και να παραμένουν στη θέση τους ο Αλαφούζος και ο Κυριακού, έχουμε «κτυπήσει» τη διαπλοκή;

Αυτά είναι παραμύθια για μωρά, τα «αριστερά» παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Διαπλοκή» είναι οι άρρηκτοι δεσμοί της οικονομικής με την πολιτική εξουσία, ο αντικειμενικός νόμος της καπιταλιστικής λειτουργίας (λειτουργία κυριαρχίας της οικονομικής εξουσίας, την οποία υπηρετεί, δουλικά, η πολιτική εξουσία…).

Με την εναλλαγή των «νταβάδων» της «ενημέρωσης» καμία «διαπλοκή» δεν κτυπιέται. Δεν βρίσκεται στα πρόσωπα η «διαπλοκή», αλλά στις καπιταλιστικές σχέσεις, στις σχέσεις: Χρήμα-εξουσία-πολιτική… 

Η κυβέρνηση όχι μόνο δεν κτύπησε τη διαπλοκή, αλλά τη νομιμοποίησε, της έδωσε άδεια, την ξέπλυνε με τη μυθολογία του αγώνα κατά της διαπλοκής…

Επίσης, με τη δημοπρατούμενη και κακόγουστη παράσταση που έδωσε η κυβέρνηση, αποκάλυψε και μια άλλη μακάβρια συνιστώσα της «αριστερής» ΑΠΑΤΗΣ: Την ακραία, κυνική και αυθάδη εμπορευματοποίηση της Ενημέρωσης, του Πολιτισμού και της Ψυχαγωγίας.

Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ κριτήριο της «τηλεοπτικής δημοπρασίας» ήταν το χρήμα, τα πολλά εκατομμύρια…

Και μόνο αυτό το «κριτήριο» της κυβέρνησης αποδεικνύει, με τον πλέον κατηγορηματικό και τελεσίδικο τρόπο, ότι αυτή η κυβέρνηση δεν έχει καμία σχέση, απολύτως καμία, με αριστερές ιδέες, κοινωνικές ευαισθησίες και λαϊκά συμφέροντα…

Είναι μια κυβέρνηση νεοταξικής και χρηματιστηριακής πώρωσης, μια κυβέρνηση-ανδρείκελο των μαφιόζων του χρήματος, μια κυβέρνηση δωσίλογο γρανάζι του 4ου Ράιχ. 

Από πολύ παλιά είχαμε, όχι απλώς επισημάνει, αλλά αποδείξει, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρξε ΠΟΤΕ Αριστερά, αλλά μια καθαρόαιμη κατασκευή της Νέας Τάξης, περιβεβλημένη με το μυθικό κέλυφος της Αριστεράς: Μια «αριστερή» μεταμφίεση, που αποτύπωνε το «ιδεώδες» της σύγχρονης, νεοταξικής βαρβαρότητας…

Μια μυθική «αριστερή» μεταμφίεση ΟΧΙ μόνο για την ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ του ελληνικού λαού, αλλά και για να προωθηθεί πιο αποτελεσματικά, με το ΚΥΡΟΣ της Αριστεράς, ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ της Νέας Τάξης: Η ακύρωση και η αποδόμηση των ΠΑΝΤΩΝ και της Λογικής…

Με τη δημοπράτηση των τηλεοπτικών αδειών ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τα ρέστα του: Αυτά της κομπάζουσας νεοταξικής του κατασκευής και υστερίας.

Tsipras-Marinakis Escobar

Και η αποκρουστική σημειολογία αυτής της «τηλεοπτικής δημοπρασίας» είναι η άδεια στην «κακοήθεια» Μαρινάκη…

Τηλεοπτική άδεια, λοιπόν, και στην ακραία μαφιόζικη αυθάδεια του χρήματος: Έργο ΣΥΡΙΖΑ κι αυτό…

Σκηνοθετημένο με τα φαιά σκηνικά του …σκότους και των «Συνδικάτων του Εγκλήματος», σκηνικά της γνωστής «παράγκας»…

Θύμιος Παπανικολάου – Περιοδικό “Ρεσάλτο”

Προς Παρασυρομένους

Επειδή -ευτυχώς- η επικληθείσα συσκότιση δεν επεκτείνεται και στις γραφίδες μας -τουλάχιστον, ενόσω δεν έχει επιβληθεί η Ερντογανική σουλτανική αντίληψη για τα Μέσα- γι’ αυτό μπορούμε, ακόμη, να… κατα-γράφουμε:

dirty thoughtsΌπως δήλωνε – προ δεκαημέρου – ο Εναρμονιστής των άστρων -και των… αστέρων του, βεβαίως- «τα τέσσερα κεφάλαια -Διακυβέρνηση, Περιουσιακό, Οικονομία και Ευρωπαϊκή Ένωση- σχεδόν έχουν κλείσει». (Προφανώς, στο «Περιουσιακό» προσποιείται -και- ο Άιντα ότι δεν γνωρίζει πως τίτλους ιδιοκτησίας μόνον το Κτηματολόγιο της Κυπριακής Δημοκρατίας μπορεί να επικυρώσει!)

Εν πάση περιπτώσει, αντιγράφουμε – αφού δεν έχει διαψευστεί μια εβδομάδα απ’ όταν κοινοποιήθηκε- το σχετικό δημοσίευμα, άρα δεν ήταν… πρωταπριλιάτικο – στα τέλη Αυγούστου:

«Αλλά ακόμη και εκεί που υπάρχουν συγκλίσεις, δημιουργούνται ερωτηματικά για το πώς θα λειτουργήσουν τα συμφωνηθέντα. Για παράδειγμα, συμφώνησαν να μην υπάρχει στον μηχανισμό επίλυσης αδιεξόδων ξένος δικαστής. Συμφώνησαν, ωστόσο να συγκροτηθεί τετραμελής διυπουργική επιτροπή (δύο Ελληνοκύπριοι και δύο Τουρκοκύπριοι) και κάθε φορά που θα υπάρχει ισοπαλία να γίνεται κλήρωση, και ο… τυχερός δεν θα συμμετέχει στη λήψη απόφασης. Να αποφασίζουν οι εναπομείναντες τρεις».

Με όποια διάθεση και αν αντιμετωπιστεί μια τέτοια «σύγκλιση» -έκπληξης, σαρκασμού, ειρωνείας, αηδίας κ.λπ.- αδύνατο να αποφευχθεί η αναφώνηση:

— Στον τσιόλο τραβήσαμε τέτοιον… εισηγητή-εμπνευστή μιας τέτοιας πρότασης;

Δεν αρκεί η μετατροπή του 82% και 18% σε… 50% – 50%; Θα έχουμε και μετατροπή του 82% σε… 33%;

Αυτό δεν είναι… πολιτική ισότητα, αλλά απόλυτος ραγιαδισμός!

Ν’ αναμένουμε ότι έτσι θα επιτευχθούν οι… συγκλίσεις και στα εναπομείναντα θέματα;

Δηλαδή -και- στο Περιουσιακό θ’ αποφασίζει μια Επιτροπή (δύο Ελληνοκυπρίων και δύο Τουρκοκυπρίων) και σε περίπτωση… ισοπαλίας και «κλήρωσης» εξόδου ενός Ελληνοκυπρίου, θ’ αποφασίζουν οι Τουρκοκύπριοι ότι το σπίτι και η περιουσία θ’ αποδοθούν στον σφετεριστή και όχι στον νόμιμο ιδιοκτήτη;

Γ. Σέρτης

anastasiades proud

Το κλίμα στην Κύπρο ευνοεί την αναπαραγωγή του είδους «eponymous ambalatous»;

Κάπου διάβασα πως, επανάσταση είναι να βρίσκεσαι στο βουνό μόνος σου, να τρως μια σοκολάτα και παρόλο που κανείς δεν σε βλέπει εντούτοις επιλέγεις να μην πετάξεις το χαρτάκι στο έδαφος.

Δεν θυμάμαι που το διάβασα ή ποιος το είπε (δεν έχει σημασία κιόλας), δεν περιμένω ότι θα γίνει εν έτει 2016 η επανάσταση της σοκολάτας, έστω κι αν σήμερα οι μουσάτοι είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά, η εικόνα όμως με τα χιλιάδες αποτσίγαρα στις παραλίες είναι κάτι περισσότερο από ενοχλητική.

Γιατί θα πρέπει να περπατώ ανάμεσα στα αποτσίγαρα που ο κάθε άμυαλος κρίνει σωστό να τα ρίξει στην άμμο αντί να τα καταπιεί;

Όχι, δεν πιστεύω πως όλοι αυτοί που αφήνουν σκουπίδια στην άμμο και δη αποτσίγαρα μπορούν να συνετιστούν με τον περί προστασίας της παραλίας νόμο, ο οποίος ξεκάθαρα απαγορεύει με οποιοδήποτε τρόπο τη ρύπανση της παραλίας ή της θάλασσας, και ειδικά ο τύπος που αφού τελειώσει το τσιγάρο του πετάει απροκάλυπτα το αποτσίγαρο στην άμμο χωρίς να κρατάει καν τα προσχήματα. Είμαι πεπεισμένος πως ο αμπάλατος είναι αμπάλατος.

Λυπάμαι λίγο τον εργάτη του Δήμου που θα μαζεύει ένα ένα τα αποτσίγαρα την επόμενη μέρα (αυτά που φαίνονται δηλαδή), λυπάμαι πολύ τα πιτσιρίκια που είναι αναγκασμένα να παίζουν με βρώμικη άμμο, αλλά κυρίως απογοητεύομαι γιατί όπως φαίνεται το κλίμα στην Κύπρο ευνοεί απίστευτα την αναπαραγωγή του είδους που ονομάζεται «anonymous ambalatous» και το οποίο μόνο υπό εξαφάνιση δεν είναι.

Καλό φθινόπωρο είπαμε;

Ν.Γ.

Ο Πούτιν στηρίζει την τουρκική εισβολή!

bombing KurdsΣτα πεδία των μαχών καταρρέουν και συνθλίβονται ψευδαισθήσεις περί δικαίου, περί φίλων, περί συμμάχων και περί δικαιωμάτων. Για να θυμηθούμε τον Θουκυδίδη και τον Λόρδο Πάλμερστον: Τα συμφέροντα είναι ο άξονας της πολιτικής των κρατών. Δεν υπάρχουν αιώνιοι εχθροί. Τα συμφέροντα είναι αιώνια.

Αυτές τις ωμότατες αλήθειες βιώνουν τις τελευταίες ημέρες οι Κούρδοι της Συρίας και, ω! της εκπλήξεως, και οι Σύριοι του Άσαντ. Ο τσάρος, Βλαδίμηρος Πούτιν, στηρίζει την τουρκική εισβολή στη Συρία που δεν στοχεύει το Ισλαμικό Κράτος αλλά τους Κούρδους, για να τους εμποδίσει να ενώσουν τα διάφορα καντόνια και χωριά που απελευθέρωσαν. Γιατί;

Πρώτον, διότι δεν είχε καμία σχεδόν σχέση με τους φιλοαμερικανούς Κούρδους της Συρίας.

Δεύτερον, οι Σύριοι δεν δικαιούνται να διαμαρτύρονται για τη μικρή έστω μεταστροφή του Βλαδίμηρου, επειδή μόλις πριν από λίγες ημέρες συριακά αεροπλάνα βομβάρδισαν, ω! της δεύτερης εκπλήξεως, τους Κούρδους στην πόλη Χασάκα.

Τρίτον, Ρωσία και Τουρκία εισήλθαν σε νέο υμέναιο.

Τέταρτον, η Μόσχα δεν φαίνεται να καλοβλέπει την προοπτική ενός κουρδικού κράτους που θα εκτείνεται από το Βόρειο Ιράκ, στη Βορειοανατολική Συρία και στην Αν. Τουρκία.

Πέμπτον, είναι και οι αγωγοί φυσικού αερίου που απασχολούν τη Ρωσία με την Τουρκία, συν ο πυρηνικός σταθμός στο Άκκιουγιου, συν ο τουρισμός, συν το εμπόριο.

Είναι μεγάλα τα συμφέροντα, καημένε Κούρδε, γι’ αυτό σε θυσιάζουν – ξανά!

Σ.Ι.

Σεξομολογήσεις: «Όποτε το κάμνουμεν κακαρίζει»

woman loud sex

Ρε φίλε, τι να κάμω με την Χρυσταλλένη μου; 

Μόλις της τζίσω ακούεται όπως την όρνιθα; Κόκοκοκοοοοοοοοο – κάπως έτσι! Νομίζω εν go go που θέλει να πει… (εν ελληνοαμερικάνα) – anyway. Πάντως, όπως τζαι να έχει, κάθε φορά φκαίνει της σαν το κακάρισμα. Εν γελοίο, έννεν; Εξανάκουσες εσύ, τέθκοιο πρόβλημα; Εμένα, πάντως, αποτελεί σίουρα πρόβλημα, γιατί γίνεται τουτούκκι σε ούλλη την πολυκατοικία όποτε το κάμνουμεν.

Εν ανάγκη να ακούει ο καθένας; Ρε είπα της το μια, είπα της το με το καλό, είπα της το με το άγριο. Εν λαλεί να αλλάξει. Εν τζαι φταίει, βέβαια… Έσιει το! Τζαι να σου πω τζαι κάτι… Κάμνω το χάζι, τις παραπάνω φορές. Αλλά, έσιει τζαι φάσεις που απλά θέλω να σκάσει. Έσιεις να μου προτείνεις κανέναν τρικ;

Μιχάλης

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Βρε βρε την κοτούλα σου την αλανιάρα. Τι της κάνεις βρε μπαγάσα και σπαρταράει έτσι; Ίσως, βέβαια, και να το έχει το κορίτσι στο να βγάζει τα επιφωνήματά της απελευθερωμένα, – ελπίζω, βέβαια, αυτό να ισχύει μετά όταν έχει οργασμό και όχι καθ’ όλη τη διάρκεια τη φάσης!. Πολλά άτομα είναι εκδηλωτικά και κάνουν ήχους και επιφωνήματα κατά τη διάρκεια της πράξης. Άλλους, τους εξιτάρει να τα ακούνε, άλλους τους ενοχλεί… Αν εσύ την θες σε silent mode, έχεις δύο επιλογές: είτε της βάζεις ένα μαξιλάρι (απαλά κι όχι σαν… serial killer) την ώρα που φτάνει σε climax (και θα μοιάζει σαν asphyxiation και είναι kinky και μπορεί και να της αρέσει), είτε την φιλάς ασταμάτητα, με αποτέλεσμα να κρατά μέσα της τους ήχους και να πνίγεται το κοκοκοοοο!

Και οι δύο τρόποι εν τσας βάρβαροι τζαι εν κρίμα…  

Λαλείς να κάμεις το άλλο; Δηλαδή, να αλλάξετε διαμέρισμα τζαι να επιλέξετε να πάτε σε σπίτι. Άλλο να είσαι στην άπλα του σπιθκιού σου, με τον κήπο σου, τα πορτοπαράθυρά σου, τους χοντρούς τους τοίχους τζαι την ιδιωτική αυλή. Θα απολαμβάνεις άνετα το κακάρισμά της, χωρίς να ενοχλείς και χωρίς να ενοχλείσαι.

Tipster

Ελευθεροστομίες

ARKAS-you will dieΑπό χτες, λοιπόν, εισήλθαμε, φίλοι αναγνώστες, πλησίστιοι (και… μεσίστιοι, θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί, μελετώντας τα όσα διαδραματίζονται και συμφωνούνται εν κρυπτώ και παραβύστω), στο φθινόπωρο του οποίου το όνομα, ως γνωστόν, έλκει την καταγωγή του από το γεγονός ότι «φθίνουν οι οπώρες».

Τρόπος του λέγειν, δηλαδή, αφού, μια πρόχειρη ματιά στα «σταντ» των φρουταριών, επιβεβαιώνει ότι οι οπώρες που φθίνουν, τάχα, δεν λένε να… φθηνύσουν!

Να υπενθυμίσω εδώ δύο τινά. Το ένα: Μαζί με τις οπώρες, φθίνουν, δυστυχώς και οι ελπίδες για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού. Το άλλο που μπορεί να ισχυριστεί κάποιος είναι τούτο: Δυστυχώς, έχουν εξανεμιστεί και η διάθεση και ο δυναμισμός μας για να αγωνιστούμε για μια σωστή και δίκαιη κατάληξη των προσπαθειών προς την ως άνω κατεύθυνση, αφού κατά γενική ομολογία, έχουμε αντικαταστήσει το «Δεν ξεχνώ» με το «Δεν βαρκέσαι»

Εν προκειμένω, σύμφωνα με τους επαΐοντες και τους… ψυχολόγους, υπάρχει μια λογική εξήγηση: Ο δυναμισμός και η διεκδικητικότητά μας έχουν συρρικνωθεί από τότε που… εσυρρικνώθηκαν τα ρεπάνια και τα αγγούρια έγιναν αγγουράκια!

Τουτέστιν, καμιά σχέση πλέον ημών, δυστυχώς, με τον δυναμισμό του… μεταφορικού μέσου του εορτάζοντος σήμερα Αγίου Μάμαντος: Τον λέοντα, δηλαδή!

Α, να μη ξεχάσω να υπενθυμίσω, ότι χτες γιόρταζαν οι 40 Άγιες Παρθένες, των οποίων ο αριθμός σήμερα φθίνει όπως το φθινόπωρο και το είδος τους οσημέραι κινδυνεύει να εκλείψει…

Τελικά, αυτός ο Τσαβούσογλου, αποδεικνύεται πιο… Τσαλαβούτογλου και από τον Ερντογάν (ο οποίος αλωνίζει στην Συρία κι αρπάζει κάθε σπιθαμή γης, αφού την μετατρέψει πρώτα σε καμένη γη). Κάθε τρεις και λίγο, καβαλλά το αεροπλάνο και κατεβαίνει στα κατεχόμενα, όπου κάνει τους Τ/κ μαλλιά-κουβάρια.

Σε κοινή συνεντεύξη του με τον Μουσταφά προχτές, μετέτρεψε τα κατεχόμενα σε… Κουρδιστάν: Εκούρδισε τους ευρισκόμενους στην «εξουσία» να ξεκινήσουν έναν υπόγειο πόλεμο κατά του κ. Ακιντζί, πλέκοντας το εγκώμιό τους για την στάση τους έναντι του πραξικοπήματος (αποδημώντας, έτσι, τον Ακιντζί, που δεν πήγε να προσκυνήσει τον Ερντογάν κατά το μεγάλο πανηγύρι, μετά την καταστολή του πραξικοπήματος).

Λόον επεριμέναν οι αντίπαλοι του Μουσταφά: Εξαπέλυσαν αμέσως σφοδρόν πόλεμον εναντίον του. Τα σχετικά ρεπορτάζ για την κατάσταση είναι ενδεικτικά: Σε βαθιά κρίση τα κατεχόμενα – Χωρίς όρια η σύγκρουση του Ακιντζί με τα κόμματα της ψευδοκυβέρνησης. Με τον Μουσταφά να αναγκάζεται να βγαίνει πλέον ανοικτά και να τους κατηγορεί ότι από τώρα ξεκίνησαν την εκστρατεία  του ΟΧΙ και τους αντιπάλους του να ζητούν εδώ και τώρα την κεφαλήν του επί πίνακι.

Αν βάλει, πάντως, κάποιος πλάι-πλάι την κατάσταση που επικρατεί στα κατεχόμενα και αυτή που βιώνουμεν εμείς, καταλήγει στο θλιβερό συμπέρασμα ότι ο Τσαβούσογλου, όταν δηλώνει ότι «η Τουρκία βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά», στην ουσία βρίσκεται δυο βήματα πίσω. Τον ακούσαμε προχτές τι είπε: «Η λύση του Κυπριακού θα είναι “δύο κράτη σε ένα έθνος”».

Έτσι όπως εξελίσσονται ραγδαίως τα πράματα, και εδώ και στα κατεχόμενα, όμως, η λύση του Κυπριακού μάλλον θα είναι… «τέσσερα κράτη σε ένα έθνος»: Δύο «ποδά» και άλλα δύο «ποτζιεί», αφού το δημοψήφισμα (αν γίνει καμιά φορά…) εξάπαντος θα μας διχάσει όλους. Και τους «ποτζιεί» και τους «ποδά»…

Δημήτρης Παπαδημήτρης

ΑΚΟΥ ΤΙ ΕΙΠΑΝ:

MOYΣΤΑΦΑ ΑΚΙΝΤΖΙ Κατοχικός ηγέτης

«Είναι λάθος, αντί να σκέφτεσαι (σημ. προς Νίκο Αναστασιάδη) τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων, να κάνεις υπολογισμούς για τις επόμενες εκλογές».

Σε πήρε χαμπάρι και ο Μουσταφάς, Πρόεδρε. Οι μόνοι που δεν κατάλαβαν τι βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό σου, είναι οι Ελληνοκύπριοι…

ΜΕΒΛΟΥΤ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ Υπουργός Εξωτερικών Τουρκίας

«Θεωρώ ότι είναι ωφέλιμο, σε ανεπίσημο περιβάλλον, να υπάρξει ένα είδος “γυμναστικής του μυαλού” των αμοιβαίων θέσεων».

Για να κάνει η ελληνοκυπριακή πλευρά «γυμναστική του μυαλού», χρειάζεται πρωτίστως να έχει μυαλό…

ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

«Είναι εθνική και φυσική ανάγκη να δώσουμε, το συντομότερο, ένα τέλος σε αυτήν την απαράδεκτη κατάσταση πραγμάτων».

Και στο τέλος αυτό που αποφασίσατε να δώσετε, είναι να τη νομιμοποιήσετε…

ΕΔΕΚ

«Τι εννοεί ο Πρόεδρος όταν αναφέρεται σε μία ενδεχόμενη πολυμερή συνάντηση, ποιοι θα συμμετέχουν σε αυτήν και ποια θα είναι η ημερήσια διάταξη;».

Θα ερωτήσει τον Ακιντζί και θα σας απαντήσει…

Κ.Α.

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ο σύζυγος με τη συνδυαστική λογική

Ένας επιβάτης ανεβαίνει στο λεωφορείο και κάθεται σε μια μπροστινή θέση. Βγάζοντας από το πορτοφόλι του χρήματα θέλει να παρακαλέσει τον επιβάτη που κάθεται πίσω του να τα μεταβιβάσει στον εισπράκτορα για εισιτήριο.

Παρατηρεί ότι είναι ένας κύριος ο οποίος κρατάει μια ανθοδέσμη.

bored of sexΤότε σκέφτεται:

– “Ο τύπος πηγαίνει σε γυναίκα και για να της δωρίζει ωραία λουλούδια σημαίνει ότι η γυναίκα είναι όμορφη. Στη συνοικία μου υπάρχουν μόνο δύο όμορφες γυναίκες, η γυναίκα μου και η γκόμενα μου. Εγώ πηγαίνω στη γκόμενα, άρα αυτός πηγαίνει στη γυναίκα μου. Η γυναίκα μου έχει δύο γκόμενους το Γιάννη και τον Κώστα. Ο Γιάννης είναι σε ταξίδι άρα αυτός είναι ο Κώστας“. 

– Κώστα δώσε σε παρακαλώ τα χρήματα στον εισπράκτορα να μου κόψει ένα εισιτήριο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.