Νέες αποκαλύψεις Wikileaks που «τσακίζουν» τη Χίλαρι!

hilary-fans-selfieΔεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις του περίφημου ιστότοπου, από τον ιδιωτικό λογαριασμό του διευθυντή εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζoν Ποντέστα.

Το WikiLeaks κυκλοφόρησε και έβδομο πακέτο μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον ιδιωτικό λογαριασμό του διευθυντή εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον Τζων Ποντέστα, η οποία περιλαμβάνει 2.000 μηνύματα. Στο twitter όπου έγινε και η δημοσίευση, συνοδεύεται επίσης και με ένα βίντεο που οι ιθύνοντες χακτιβιστές του ιστοτόπου, τρολάρουν την υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ.

Η τελευταία διαρροή έρχεται μετά την απελευθέρωση των περίπου 9.000 μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβανομένων και των μηνυμάτων για το σκάνδαλο με τα emails της Χίλαρι Κλίντον, τις διασυνδέσεις με την Wall Street, και άλλα.

Τα μυστικά e-mail της Χίλαρι βάζουν φωτιές στις σχέσεις ΗΠΑ-Βρετανίας

«Άπειρος» ο Κάμερον – «κλόουν» ο Μπόρις Τζόνσον!

Σοκ προκαλούν οι πρόσφατες αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας και προκαλούν «σεισμό» στις σχέσεις μεταξύ ΗΠΑ και Βρετανίας.

Μετά την απόφαση της πρώην Υπουργού Εξωτερικών και υποψήφιας για την Προεδρία των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, να δοθούν στη δημοσιότητα τα e-mails της από την περίοδο που ήταν επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, οι νέες αποκαλύψεις έρχονται να ρίξουν ακόμα περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Ειδικότερα, σε κάποια e-mails που δημοσιεύτηκαν αποκαλύπτεται ότι ο σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον και πρώην σύμβουλος του Μπιλ Κλίντον, Σίντνεϊ Μπλούμενταλ, δεν έτρεφε ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο του Βρετανού πρωθυπουργού, Ντέιβιντ Κάμερον, και του πρώην δημάρχου του Λονδίνου, Μπόρις Τζόνσον.

hilary-cameronΑντίθετα, όπως φαίνεται από την ηλεκτρονική αλληλογραφία του με την Κλίντον το 2009, ο Μπλούμενταλ, χαρακτήριζε τη διακυβέρνησή του Κάμερον [φωτο], πριν ο τελευταίος αναλάβει την εξουσία, «αριστοκρατική» και τον ίδιο «αβέβαιο, άπειρο, απόλυτο και ανένταχτο».

Ακόμα, προειδοποιούσε την τότε υπουργό Εξωτερικών ότι σε περίπτωση εκλογής του ο Κάμερον θα ήταν «επιφανειακά φιλικός (προς την κυβέρνηση Ομπάμα) και περιφρονητικός».

hilary-boris-jΤην ίδια ώρα, για το πρώην δήμαρχο του Λονδίνου και νυν υπουργό Εξωτερικών, Μόρις Τζόνσον [φωτο], ο Μπλούμενταλ τον «στόλιζε» χαρακτηρίζοντάς τον «πρίγκιπα κλόουν των Τόρις», ενώ παρομοίαζε τους αδελφούς Μίλιμπαντ, Έντ και Ντέβιντ, με τον Οίκο των Tudor.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι η Χίλαρι Κλίντον, κατά τη διάρκεια της θητείας της στο υπουργείο Εξωτερικών, χρησιμοποιούσε προσωπικό λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αντί της ειδικής κυβερνητικής ηλεκτρονικής διεύθυνσης, υπονομεύοντας έτσι τις προσπάθειες αρχειοθέτησης επίσημων κυβερνητικών εγγράφων, όπως προβλέπει ο αμερικανικός νόμος.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.