Η πυρκαγιά που «καίει» τον Μπιλ Κλίντον

clinton-judy-gibbsΔολοφονήθηκε η Τζούντι Γκιμπς, μοντέλο που στο book της είχε φωτογραφίσεις στο περιοδικό «Penthouse», επειδή ο Μπιλ Κλίντον και οι σύμβουλοί του φοβούνταν τη δημοσιοποίηση της ανάρμοστης σχέσης της με τον πρώην πλανητάρχη;

«Πάντα πίστευα πως ο Μπιλ Κλίντον είναι υπεύθυνος για τη φωτιά (που σκότωσε την Τζούντι Γκιμπς), αλλά δεν έχω αποδείξεις… Ακόμη όμως κι αν είχα, αγγίζει κανείς αυτούς τους ανθρώπους;» Αυτό υποστηρίζει η Μάρτα Γκιμπς, αδελφή της Τζούντι, που ήταν ερωμένη του Μπιλ Κλίντον και βρήκε τραγικό θάνατο.

«Στημένη»

Ακόμη και τώρα, 30 χρόνια μετά τον θάνατο του μοντέλου, η Μάρτα πιστεύει ότι η μυστηριώδης φωτιά που προκάλεσε τον θάνατό της ήταν «στημένη» από τους ανθρώπους του Κλίντον για να μην αποκαλυφθεί η παράνομη σχέση τους.

Bill-Monika-Hilary

Ο… ερεθισμένος Μπιλ, η τσιμπουκλού Μόνικα και η σχιζοφρενής Χίλαρυ. Αλλάχ Ακμπάρ!

Η 32χρονη Γκιμπς και ο 57χρονος σύντροφός της Μπιλ Πάτερμπο είχαν βρεθεί νεκροί στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού όπου διέμεναν, έξω από το Φορντάις του Αρκάνσας, το 1986. Ο θάνατός τους είχε αποδοθεί σε εισπνοή καπνού από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι τους. Νωρίτερα, σε μια επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι του γαμπρού της Γκιμπς Ντέιλ Μπλις, που συνελήφθη για βιασμό παιδιού, μεταξύ των στοιχείων που είχαν συλλέξει οι Αρχές ήταν και μια φωτογραφία του Μπιλ Κλίντον και της Τζούντι Γκιμπς, που κρυφά είχε τραβήξει ο Μπλις και αποδείκνυε τον δεσμό της με τον Κλίντον.

Εκτοτε οι δύο οικογένειες του ζευγαριού Γκιμπς και Πάτερμπο πιστεύουν πως η φωτιά μπήκε εσκεμμένα, για να αποσοβηθεί η πιθανότητα να αποκαλυφθεί η σχέση του Μπιλ με την Τζούντι. Δολοφονία ή όχι, κανείς δεν θα το μάθει, όπως κανείς δεν έμαθε αν πολλά χρόνια πριν και η Μέριλιν Μονρόε, που φέρεται ότι συνδεόταν ερωτικά με τον Κένεντι, αυτοκτόνησε ή όχι.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.