Δημοσιογράφος κατηγορεί τον Μπιλ Κλίντον ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά το 1980

ΜΑ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ… ΘΕΟΥΣΑΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

television-reporter-leslie-millwee

Mια πρώην δημοσιογράφος της τηλεόρασης κατηγόρησε τον Μπιλ Κλίντον ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά και προέβη σε ανάρμοστες χειρονομίες σε βάρος της το 1980 στο Αρκάνσας, όταν εκείνος ήταν κυβερνήτης. 

Η μαρτυρία περιλαμβάνεται σε ένα βίντεο-μαρτυρία που δημοσιεύτηκε σήμερα από τον ιστότοπο, που υποστηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, Breitbart.com, λίγες μόλις ώρες πριν από την τελευταία τηλεοπτική αναμέτρηση μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Λέσλι Μίλγουι [Leslie Millwee], τότε Λέσλι Ντέρικ, κατηγορεί τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, από τον οποίο, όπως υποστηρίζει, είχε πάρει συνέντευξη περίπου 20 φορές εκείνη την εποχή, ότι την άγγιξε τρεις φορές σε ένα δωμάτιο μοντάζ στο τηλεοπτικό δίκτυο όπου εκείνη εργαζόταν στο Αρκάνσας (νότια).

«Καθόμουν σε μια καρέκλα, εκείνος ήλθε από πίσω μου και άρχισε να μου τρίβει τους ώμους και να κατεβάζει τα χέρια του προς το στήθος μου. Εξεπλάγην, παρέλυσα. Του ζήτησα να σταματήσει, εκείνος γέλασε» εξήγησε η Μίλγουι στο Breitbart.

Τη δεύτερη και την τρίτη φορά, σύμφωνα πάντα με την ίδια, ο Μπιλ Κλίντον πίεσε το γεννητικό του όργανο πάνω της, αν κι εκείνη του ζήτησε να σταματήσει.

Η πρώην δημοσιογράφος είπε επίσης ότι ο Μπιλ Κλίντον πήγε στην οικία της για την συναντήσει.

Monika-billΗ Λέσλι Μίλγουι επισήμανε στη μαρτυρία της στον ιστότοπο ότι δίστασε να μιλήσει όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Μόνικα Λεβίνσκι [φωτό] το 1998, καθώς ήθελε να προστατεύσει τα τρία μικρά παιδιά της.

«Τα MME δεν έχουν ζητήσει από τους Κλίντον να λογοδοτήσουν για την συμπεριφορά τους και αυτό επηρεάζει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τις εκλογές, σε μεγάλο βαθμό» πρόσθεσε η Μίλγουι.

«Είμαι βέβαιη πως δεν είμαι η μοναδική γυναίκα που αντιμετώπισε τέτοιου είδους συμπεριφορά από τον Μπιλ Κλίντον».

Σε ένα βιβλίο που δημοσιεύτηκε το 2011, σύμφωνα με το Breitbart, η γυναίκα αυτή είχε αφηγηθεί μια διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, αναφέροντας μονάχα ότι ο πρώην πρόεδρος της είχε αγγίξει τον ώμο.

«Δεν θα εκπλαγώ εάν ο Ντόναλντ Τραμπ επικαλεστεί αυτές τις πληροφορίες απόψε ή τις επόμενες ημέρες, αναμένουμε ότι θα κάνει τα πάντα το τελευταίο διάστημα» πριν από τις εκλογές, δήλωσε ο Μπράιαν Φάλον, εκπρόσωπος τύπου της Χίλαρι Κλίντον στο τηλεοπτικό δίκτυο MSNBC.

ΑΠΕ-ΜΠΕ- AFP

One thought on “Δημοσιογράφος κατηγορεί τον Μπιλ Κλίντον ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά το 1980

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.