Κινδυνεύει η Χίλαρι: Στο Οβάλ Γραφείο με το FBI και τον εισαγγελέα να περιμένουν στην πόρτα!

Hilary crazy look

Ραγδαίες εξελίξεις: Επίσημη επιστολή στο κογκρέσο από το FBI. Τους ενημερώνει ότι περιήλθε στην κατοχή τους νέα στοιχεία από διεγραμμένα e-mails της Κλίντον, που αποκαλύπτουν νέο server για τον οποίον δεν είχαν ενημερωθεί!

Του Δημήτρη Γ. Απόκη*

Και ξαφνικά ο λαός των Ηνωμένων Πολιτειών χθες  έμαθε κάτι που στην ουσία γνώριζε, αλλά το αποσαθρωμένο και διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας, της Wall Street, της Goldman Sachs, και των μέσων μαζικής ενημέρωσης σε παγκόσμια κλίμακα έχει επιδοθεί σε μια βρώμικη εκστρατεία να το κάνει να ξεχάσει.

Η Χίλαρι Κλίντον αποτελεί μια θανάσιμη απειλή για το θεσμό της Προεδρίας των ΗΠΑ, όχι γιατί θα προκαλέσει Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι γιατί έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά γιατί είναι ένα κινούμενο ποινικό αδίκημα όχι για έναν αλλά για πολλούς λόγους. 

Ο Διευθυντής του FBI, Τζέημς Κόμεϊ, ναι αυτός ο σοβαρός κύριος που όλοι θυμόμαστε να ανακοινώνει ότι δεν υπάρχει λόγος απαγγελίας κατηγοριών εναντίον της κας Κλίντον για το σκάνδαλο των emails, με επιστολή του στην ηγεσία του Κογκρέσου ανακοίνωσε ότι ανοίγει και πάλι την έρευνα για το θέμα των emails, αφού ενημερώθηκε από την ερευνητική ομάδα της υπηρεσίας ότι ανακαλύφθηκαν και άλλα emails, τα οποία μπορεί να άπτονται θεμάτων εθνικής ασφάλειας και τα οποία διακινούσε από τον ιδιωτικό προσωπικό της server, όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών του Μπαράκ Ομπάμα.

Την ίδια στιγμή η εφημερίδα Wall Street Journal την Πέμπτη σε ένα πραγματικά καταστροφικό για την τιμιότητα και την αξιοπιστία του δίδυμου Χίλαρι και Μπίλ Κλίντον, στηλιτεύει, , με βάση τις αποκαλύψεις του WikiLeaks, τη σχέση μεταξύ του Clinton Foundation και των θέσεων εξουσίας της κας Κλίντον, με απώτερο στόχο των εμπλουτισμό τους.

Και η εφημερίδα καταλήγει, «Έτσι λειτουργούν οι Κλίντον. Όποιος υποστηρίζει την κας Κλίντον παίρνει την ευθύνη να οδηγήσει το έθνος σε όλη την κραυγαλέα διαφθορά που θα ακολουθήσει». 

Πραγματικά μετά από όλα αυτά είναι να αναρωτιέται κανείς αξίζει σε μια μεγάλη χώρα και δημοκρατία όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες να έχει ως ηγέτη ένα τέτοιο πρόσωπο;

Ο Διευθυντής του FBI και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σε παγκόσμια κλίμακα, καλό θα είναι να κοιταχτούν στον καθρέπτη και εάν έχουν συνείδηση να αναλογιστούν τι έκαναν μέχρι σήμερα, και όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσουν να κάνουν μέχρι την ημέρα των προεδρικών εκλογών, όσο αφορά την με παρωπίδες υποστήριξή τους προς την Χίλαρι Κλίντον. Ας αναλογιστούν που οδηγούν αυτή την δημοκρατική και μεγαλειώδη χώρα.

Σπρώχνουν στο Λευκό Οίκο και στην καρέκλα του Οβάλ Γραφείου, ένα πρόσωπο που είναι πολύ πιθανό να το περιμένει στην είσοδο ο εισαγγελέας και πάνω από το κεφάλι του να κρέμεται, σε μια στιγμή που οι ΗΠΑ και ο υπόλοιπος κόσμος βρίσκονται ενώπιον της μεγαλύτερης κρίσης μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, η Δαμόκλειος Σπάθη της δικαιοσύνης και της φυλακής.

Αλλά τι σημασία έχουν όλα αυτά όταν παίζονται τα συμφέροντα της Wall Street, της Goldman Sachs, και του παγκόσμιου συστήματος;  Αυτά είναι υπεράνω της όποιας δικαιοσύνης, της όποιας συνείδησης, της όποιας δημοκρατίας, και του οποιουδήποτε συμφέροντος των απλών πολιτών. Κλείνοντας οι παλιότεροι και σαφώς πιο σοφοί έλεγαν, Στερνή μου Γνώση να σε Είχα Πρώτα. Κρατήστε το.

Wikileaks Explodes!

Published on Oct 28, 2016

The Clinton corruption is now being covered by MSM. The New York Times, Wall Street Journal, MSNBC, Bloomberg , and Washington Post. The tide has turned. Wikileaks has finally burst the Clinton bubble. There is no turning back now. There has been a media blackout for months while the MSM kept blaming everything on the Russians. Seems that barrier is now broken and the truth is coming out big time. Trump will be all over this in his rallies. Even if Hillary becomes president, the Clintons are going down. She should withdraw and go into hiding!

ASSANGE The next leak will lead to the arrest of Hillary CLINTON

ΣΗΜ. Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον κάλεσε το Ομοσπονδιακό Γραφείο Έρευνας (FBI) να εξηγήσει γιατί άρχισε ξανά έρευνα για την υπόθεση του ηλεκτρονικού της ταχυδρομείου όταν ήταν επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία το ταχύτερο δυνατόν.

Ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτισε την απόφαση αυτή των ομοσπονδιακών αρχών.

«Ωραία, σκότωσαν τον μαύρο, να τον χρησιμοποιήσουμε στην καμπάνια μας»!

ΧΑΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ WIKILEAKS για την Κλίντον

eric-garners-daughterΣάλο έχουν προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες οι νέες αποκαλύψεις των WIKILEAKS.

Στην νέα φουρνιά e-mail της Κλίντον που δόθηκε στη δημοσιότητα υπάρχει μία τρομερή, εξοργιστική μεθόδευση  Που αποκαλύπτει περίτρανα το ποιόν της Κλίντον.

Η δολοφονία ενός Αφροαμερικανού στη Νέα Υόρκη έκανε την Κλίντον να πανηγυρίζει και να επιθυμεί την… χρησιμοποίηση του θύματος στην προεκλογική της προπαγάνδα!

Το γεγονός αυτό εξόργισε την κόρη του Eric Γκάρνερ όπως ονομαζόταν το θύμα, που ξέσπασε κατά τις Κλίντον με βαρύτατους χαρακτηρισμούς.

Είναι τέτοια η οργή της κοινής γνώμης που ανάγκασε ακόμα και το CNN  το οποίο εργολαβικά αποκρύπτει όλες τις αποκαλύψεις του γνωστού ιστότοπου για να προφυλάξει την Κλίντον, να αναφερθεί εκτενώς στο θέμα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.