Σκορδά – Λιάγκας: Ναι δεν είμαστε πια μαζί!

ΔΙΑΖΥΓΙΟ-ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ SHOWBIZ

skorda-liagasΟ Γιώργος Λιάγκα και Φαίη Σκορδά παίρνουν διαζύγιο και μάλιστα το ίδιο το ζευγάρι έκανε κοινή δήλωση στην Real Life και στην οποία ανακοινώνει ότι δεν είναι πια μαζί: «Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δύο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα», αναφέρουν στη δήλωσή τους.

Οι φήμες ότι ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν είναι πια μαζί κυκλοφορούσε έντονα στα δημοσιογραφικά γραφεία τους τελευταίους μήνες, πριν ακόμα την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

skorda-copy-9

Οι χωριστές διακοπές του ζευγαριού το περασμένο καλοκαίρι πυροδότησαν εκ νέου τις φήμες. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιώργος και η Φαίη δεν έδωσαν καμία περαιτέρω αφορμή, καθώς απέφυγαν να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση.

ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ… ΦΤΑΣΟΥΝ!

Η Φαίη παρελαύνει καθημερινά στους πίνακες τηλεθέασης!

skorda-bikini-2Zεστό, απολαυστικό και γενικώς… «ακαταμάχητο» αποδεικνύεται πως είναι το «Πρωινό» της Φαίης Σκορδά, η οποία κατάφερε να μας αποδείξει (από πλευράς τηλεθέασης τουλάχιστον) πως μπορεί και μόνη της να κάνει την διαφορά, χωρίς να έχει στο πλευρό της το… στεφάνι της.

Αποτέλεσμα; Η Φαίη κάθε πρωί παρελαύνει στους πίνακες τηλεθέασης, με όλους τους υπόλοιπους να τρέχουν καταιδρωμένοι για να την φτάσουν, χωρίς να καταφέρνουν ,όμως, ούτε καν να την πλησιάσουν!

Και επειδή καλό είναι να μιλάμε με στοιχεία, η ξανθομαλλούσα παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 τον Οκτώβριο κατάφερε να σημειώσει στο νεανικό, δυναμικό κοινό από 15-44 ετών κατά μέσο όρο 24,6%.

Εντυπωσιακές είναι ,όμως, οι επιδόσεις της εκπομπής και στις γυναίκες από 15 ως 24 ετών με 31,8%, αλλά και στις γυναίκες 25-44 ετών με 28,0%.

>> Ο ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΛΙΑΓΚΑ:

Ο Γιώργος Λιάγκας βρήκε το νέο… ταίρι του

One thought on “Σκορδά – Λιάγκας: Ναι δεν είμαστε πια μαζί!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.