Η Χίλαρι Κλίντον πήρε τα βουνά μετά την συντριβή της από τον Ν.Τραμπ

ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ «ΧΩΝΕΨΕΙ» ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

hilary-gersterΗ φωτογραφία που ανέβασε η Γκέρστερ στο Facebook

Τη στιγμή που ο Ντόναλντ Τραμπ με την σύζυγο του Μελάνια περνούσαν την πύλη του Λευκού Οίκου για να συναντήσουν τον Μπάρακ Ομπάμα και την Μισέλ αντίστοιχα, ως οι νέοι ένοικοι από τον Ιανουάριο, η Χίλαρι Κλίντον έπαιρνε τα βουνά. Δεν είναι και εύκολο να «χωνέψει» κανείς μία τόσο μεγάλη ήττα και βεβαίως το γεγονός ότι εκεί που έκανε πρόβες για να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως έδειχναν οι κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις, να βρίσκεται ξαφνικά στο περιθώριο.

Μία γυναίκα λοιπόν από τη Νέα Υόρκη δεν πίστευε στα μάτια της όταν πήγε βόλτα στο βουνό με το μικρό παιδί της. Αντίκρισε την Χίλαρι Κλίντον η οποία μάλλον προσπαθούσε να κρύψει τον καημό της από την συντριβή που υπέστη και την νίκη του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

«Αποφάσισα να πάω σε ένα από τα αγαπημένα μου μέρη στην Τσαπάκουα. Είμασταν μόνες μας και ήταν πολύ χαλαρωτικά. Ξαφνικά άκουσα θόρυβο κοντά μου. Όταν έφτασα στο ξέφωτο από το οποίο άκουσα το θόρυβο είδα έκπληκτη μπροστά μου την Χίλαρι και τον Μπιλ Κλίντον» περιέγραψε τη σκηνή η Μάργκοτ Γκέρστερ.

Για του λόγου το αληθές, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια και την υποψήφια των Δημοκρατικών και μεγάλη χαμένη των εκλογών στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με την Γκέρστερ η Χίλαρι και ο Μπιλ είχαν βγει βόλτα με τα σκυλιά τους προφανώς για να χαλαρώσουν μετά από τους έντονους προηγούμενους μήνες.

«Η Κλίντον με αγκάλιασε και με ευχαρίστησε και ανταλλάξαμε ορισμένα καλά λόγια και μετά τους άφησα να συνεχίσουν τη βόλτα τους» συνέχισε την περιγραφή η Γκέρστερ.

Αυτή είναι η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Χίλαρι Κλίντον μετά την ήττα της στις εκλογές της περασμένης Τρίτης. Προφανώς τώρα θα έχει το χρόνο να κάνει αρκετές τέτοιες βόλτες.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.