Οι Ελληνες ολιγάρχες χορηγοί των “Δημοκρατικών”, οι Μυστικές Υπηρεσίες και τα ψυχοτρόπα φάρμακα

Η νίκη του Τραμπ έκανε τα γόνατά τους να λυγίσουν…

tsipras-obama-fairwellΗ κυβέρνηση Τσίπρα φοβάται τη σιωπή. Και η σιωπή του Ομπάμα στο Βερολίνο για το ελληνικό χρέος ήταν τρομακτική. Η ελληνική κυβέρνηση περίμενε ένα σχεδόν χρόνο να έλθει η ημερομηνία της 15ης Νοεμβρίου 2016. Αρχικά μάλιστα το ταξίδι του Ομπάμα είχε προγραμματιστεί να γίνει στις 17 Νοεμβρίου 2016. Η Αμερικανική Πρεσβεία ενημέρωσε πως κάτι τέτοιο δεν θα ήτο ιδιαίτερα σοφό από μέρους του πλανητάρχη. Κι αυτό μια και την συγκεκριμένη μέρα οι ιθαγενείς συνηθίζουν να καίνε αμερικανικές σημαίες και να διαδηλώνουν έξω από την αμερικάνικη πρεσβεία. Κάποτε διαδήλωνε εδώ και ο Ελληνας πρωθυπουργός όπως ενημέρωσαν τον Ομπάμα.

Από τον Ian Ford

Ο πλανητάρχης έλαβε σοβαρά υπόψη του την προειδοποίηση και φρόντισε να επισπεύσει κατά 2 μέρες το ταξίδι του στην Αθήνα. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο υπουργός Αμυνας της χώρας Πάνος Καμμένος, όπως ταιριάζει άλλωστε σε ένα στρατοκρατούμενο απολυταρχικό καθεστώς. Ασχετα αν ο Καμμένος είναι ο πλέον πολιτισμένος υπουργός του Τσίπρα και ιδιαίτερα ευγενής όταν το θέλει.

obama-kammenosΟ Καμμένος λοιπόν σαν εκπρόσωπος του καθεστώτος που κυβερνά την Ελλάδα ανέλαβε να υποδεχθεί τον πλανητάρχη στο Ελ. Βενιζέλος. Εκείνη την ώρα όλα τα διεθνή ΜΜΕ είχαν στραμμένα τις κάμερές τους πάνω στιους δύο άνδρες. Αν όχι ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, τουλάχιστο το επιτελείο του, θα διέκρινε στο παράστημα του Ελληνα υπουργού Αμυνας τον πιο σοβαρό συνομιλητή της νέας κυβέρνησης Τραμπ στα Γεωπολιτικά, την Ενέργεια, τις Κατασκευές και τα Εξοπλιστικά.

Η Ελλάδα είναι έτοιμη για μια νέα Αγορά του Αιώνα και προς αυτή την κατεύθυνση είναι έτοιμος να “βοηθήσει” ο Σουλτάνος Ερντογάν προκαλώντας νέα Ιμια ή κάτι ακόμη πιο επώδυνο ώστε στη συνέχεια να καταπιούμε πιο γλυκά το χάπι των νέων δις ευρώ που πρέπει να δαπανήσουμε για εξοπλισμούς. Ολοι εύχονται να μην χρειασθεί να πέσει μία σφαίρα για να προχωρήσουμε στην νέα αγορά του Αιώνα. Οταν ο Θανάσης Μαυρίδης αναρωτιέται γιατί οι δανειστές στηρίζουν με τόση μανία τον Τσίπρα και ποιες μυστικές συμφωνίες έκανε ο Ελληνας πρωθυπουργός, η απάντηση είναι προφανής και οι συμφωνίες δεν είναι μυστικές: Tα δώσαμε όλα!

Ενέργεια, υπέδαφος, κοιτάσματα, φτηνό real estate στην πιο ηλιόλουστη χώρα της Ευρώπης, “σκοτωμένα” ξενοδοχειακά συγκροτήματα, αγορές εξοπλιστικών και έναν φτωχοποιημένο ελληνικό λαό με φιλότιμο (σύμφωνα με τον Ομπάμα) ο οποίος είναι έτοιμος μετά από 7 χρόνια τρόμου και με το κεφάλι σκυμμένο να γίνει ο καλύτερος σερβιτόρος, ο καλύτερος υπάλληλος των νέων αφεντικών. Δεν χρειάζεται οι ξένοι επενδυτές να αναζητήσουν αλλοδαπούς υπαλλήλους μια και οι βουλγαρικοί μισθοί είναι ήδη εδώ.

Ο Τσίπρας λοιπόν τα έδωσε όλα για να παραμείνει στην εξουσία με την σιγουριά ότι θα κέρδιζε τις εκλογές η Χίλαρυ Κλίντον μια και στο περιβάλλον των Δημοκρατικών έχουν πολύ καλή πρόσβαση οι οικογένειες των εγχώριων ολιγαρχών-βαρόνων, όπως θέλετε πείτε το. Μην ξεχνάτε ότι οι εγχώριοι νταβατζήδες είναι πράκτορες των μεγάλων ξένων μυστικών υπηρεσιών. Μια φορά πράκτορας, μια ζωή πράκτορας. Είναι άλλωστε πολλά τα ρεπορτάζ, από την δεκαετία του 1970 κιόλας, με συγκεκριμένες αναφορές και ντοκουμέντα που παρουσιάζουν την στατολόγηση των εγχώριων βαρόνων σε μυστικές υπηρεσίες όπως είναι η CIA, η KGB, η STASI, η ΒΝD, η DGSE, η Μ16, η ΜΟSSAD.

Λέγεται μάλιστα πως κάποια από τα χρήματα που θα εισπραχθούν από τις τηλεοπτικές άδειες όταν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία θα περάσουν και στα ταμεία κάποιων από τις παραπάνω υπηρεσίες. Οι εγχώριοι βαρόνοι-πράκτορες της CIA που στηρίζουν τον Τσίπρα ήταν σχεδόν βέβαιοι πως θα εκλεγεί η Μέρκελ παρότι σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ με έντονο το ελληνικό στοιχείο ο Τραμπ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής.

trump7_1

Οι εγχώριοι νταβατζήδες πίστευαν ότι τα αμερικανικά ΜΜΕ που είχαν εξαπολύσει μια σφοδρή επίθεση κατά του Τραμπ με μαρτυρίες κοριτσιών που είχαν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από τον νέο πλανητάρχη θα μπορούσαν να του κλείσουν τον δρόμο πως τον Λευκό Οίκο και πως όταν ο Ομπάμα θα έφτανε στην Αθήνα θα ήταν σαν να ερχόταν η ίδια η Χίλαρυ Κλίντον που στο μεταξύ θα είχε κερδίσει τις εκλογές. Τα σχεδιά τους όμως έγιναν στάχτη.

Ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο δεν ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη για τους εγχώριους βαρόνους και τους πολιτικούς αχυρανθρώπους τους οι οποίοι βρίσκονται στα αξιώματα-κλειδιά. Η νίκη του Τραμπ έκανε τα γόνατά τους να λυγίσουν. Ετσι ο Τσίπρας δεν βρήκε το κουράγιο να φθάσει ούτε ως το Αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τον Ομπάμα. Στους υπόλοιπους βαρόνους-πράκτορες υπήρξε σαστισμάρα. Επρεπε να καταστρώσουν επειγόντως νέα σχέδια. Στο μεταξύ οι Ελληνες βαρόνοι-πράκτορες της CIA θα πρέπει να δώσουν τα διαπιστευτήριά τους στους εκλεκτούς του Τραμπ που θα αναλάβουν τα πόστα στη CIA αλλά και στις άλλες “αρμόδιες” υπηρεσίες. Οι επιτελείς του Τραμπ θα ενημερωθούν αρμοδίως για το ποιοι ολιγάρχες είναι ενεργοί πράκτορες της CIA στην Ελλάδα, για το ποιοί από δαύτους είναι διπλοί πράκτορες (έχουν στρατολογηθεί και από την KGB) και με ποιους τέλος πάντων θα δουλέψει η νέα κυβέρνηση Τραμπ.

Στο μεταξύ στα κεντρικά των Αμερικανικών Υπηρεσιών έχουν φθάσει εδώ και μήνες τα σημειώματα που θέλουν τμήμα του πολιτικού προσωπικού της Ελλάδος να βρίσκεται κάτω από την επήρρεια συγεκριμένων ψυχοτρόπων φαρμάκων τα οποία διοχετεύει αρμόδιο πρόσωπο με πρόσβαση στο πολιτικό κατεστημένο της χώρας.

Οι ισχυρές ξένες μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν από τις εκθέσεις των εγχωρίων βαρόντων τι είδους ψυχοτρόπα φάρμακα λαμβάνει μεγάλο μέρος του πολιτικού προσωπικού της χώρας ώστε έτσι να εξηγούνται και να αναλύονται οι αντιδράσεις και οι μεταπτώσεις του.

Τα ψυχοτρόπα φάρμακα στην ελληνική πολιτική ζωή είναι μια παλιά πονεμένη ιστορία ανατολικής έμπνευσης την οποία ασπάστηκαν στην συνέχεια και οι υπόλοιπες μυστικές υπηρεσίες. Η Ειδικός που παρακολουθεί τις δραστηριότητες του πολιτικού προσωπικού ανάλογα με τις επιδιώξεις των νέων Ιδιοκτητών της χώρας φροντίζει να ανανεώνει την δοσολογία ή να αντικαθιστά κάποιες ουσίες με άλλες.

Αυτό το διάστημα πάντως υπάρχει μια διάχυτη αμηχανία καθώς ο Τραμπ και οι άνθρωποί του θεωρούνται απρόβλεπτοι.

Οποια κι αν είναι η συνέχεια η Ελλάδα μπαίνει σε ένα ακόμη πιο σκοτεινό υποθαλλάσιο τούνελ σαν κι αυτό που φιλοδοξεί να χτίσει ο Μπόμπολας [εργολάβος, εφημερίδες, τηλεόραση] για να συνδέσει τον Αστέρα Βουλιαγμένης με το Καζίνο στις Φλέβες…

Πηγή: kourdistoportocali.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.