Σε πανικό ο Σόρος! Η αντεπίθεση της Νέας Τάξης των ολιγαρχών ξεκινάει!

hilary-look-sorosΤην περασμένη εβδομάδα ο Τζορτζ Σόρος και μια ομάδα πλούσιων αμερικανικό χορηγών, που έριξαν τα λεφτά τους τους στη Χίλαρι Κλίντον και έχασαν, πραγματοποίησαν ένα τριήμερο συνέδριο στην Ουάσιγκτον για να ρυθμίσουν τα πράγματα σύμφωνα με τον δικό τους τρόπο. Η εκλογή Τραμπ φέρνει ισχυρούς τριγμούς στη ΝΤΠ, ωστόσο οι εκπρόσωποί της φαίνεται πως δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη.

Επικαλούμενος έγγραφα που έφτασαν στα γραφεία της έγκυρης ιστοσελίδας Politico.com, ο Αμερικανός συγγραφέας και δημοσιογράφος Kenneth P. Vogel επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι η συνάντηση έγινε υπό την αιγίδα των χορηγών των Δημοκρατικών στην οποία συμμετείχαν «οι ηγέτες των κορυφαίων συνδικαλιστικών οργανώσεων και φιλελεύθερων ομάδων, καθώς και πολλοί αριστεροί, όπως η Νάνσι Πελόζι, η γερουσιαστής Ελίζαμπεθ Γουόρεν και ο Κιθ Έλισον, μέλος του Κογκρέσου».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, η διάσκεψη, η οποία ακολούθησε την «συγκλονιστική νίκη» του Τραμπ είχε ως στόχο την εκπόνηση ενός σχεδίου για να οργανωθεί σχέδιο… αντίστασης στις οικονομικές και πολιτικές αλλαγές που πρόκειται να εφαρμοστούν στις ΗΠΑ από τον εκλεγέντα Πρόεδρο.

People participate in a protest against the election of Donald Trump as President of the United States in New York, New York, USA, 09 November 2016. President-elect Donald Trump will become the 45th President of the United States of America to serve from 2017.
People participate in a protest against the election of Donald Trump as President of the United States.

Με άλλα λόγια, οι φιλελεύθεροι σχεδιάζουν έναν τρομερό πόλεμο κατά του Τραμπ από την πρώτη μέρα, κάτι το οποίο επισημαίνει με γλαφυρό τρόπο και ο Vogel. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Γκάρα ΛαΜαρ, προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας ο οποίος σχολίασε απροκάλυπτα πως :»Συζητήσαμε σχετικά με το ποια μέτρα θα πάρουμε μαζί έτσι ώστε να αντισταθούμε στις επιθέσεις που έρχονται και να πάρουμε πίσω την εξουσία, με την αρχή να γίνεται το 2017 και το 2018.

Είναι ξεκάθαρο πως ο πόλεμος ΝΤΠ-Τραμπ μόλις ξεκίνησε και αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις!

hellasforce.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.