Αντιδράσεις των πιστών για τη μετακίνηση του ιερέα με τη… Harley

ΜΙΣΘΩΣΑΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ

priest-delicostas-on-a-harley

Με τα αυτοκίνητά τους αλλά και μισθωμένα πούλμαν ακολούθησαν την Κυριακή τον ιερέα με τη μοτοσικλέτα Harley οι πιστοί του Βόλου, μετά την μετάθεσή του από την εκκλησία Παναγιά Τρύπα σε εκκλησία της Ανω Γατζέας. 

Η μετακίνηση του πατέρα Γεωργίου Δεληκώστα στην Ευαγγελίστρια Άνω Γατζέας έγινε με απόφαση της Μητρόπολης Δημητριάδος. Από την πρώτη στιγμή, οι πιστοί αντέδρασαν και αρκετοί είναι αυτοί που αποφάσισαν να τον ακολουθήσουν στη νέα του ενορία.

«Αυτό είναι το πρώτο βήμα των δράσεων του κόσμου για την επιστροφή του π. Γεωργίου,  καθώς θα ακολουθήσει και η επίδοση των χιλιάδων υπογραφών που συγκεντρώθηκαν από τους πιστούς για την επιστροφή του αγαπημένου τους Ιερέα στην οικογένεια της Παναγίας εις την Τρύπα» γράφει ανακοίνωση των πιστών, που φιλοξενείται από την ιστοσελίδα της εφημερίδας Ταχυδρόμος.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, η προσωπική ιστοσελίδα του ιερέα κατακλύζεται καθημερινά από μηνύματα συμπαράστασης πιστών.

Μάλιστα, ο ίδιος, πόσταρε στο προφίλ του το εξής μήνυμα: «Αγαπητοί μου φίλοι. Καθημερινά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, δέχομαι 4.000 με 5.000 μηνύματα. Όπως καταλαβαίνετε είναι αδύνατον να απαντώ σ’ όλα άμεσα. Υπόσχομαι όμως ότι όλα θα απαντηθούν. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την αγάπη και την στήριξή σας. Καλή και Ευλογημένη Μέρα!».

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.