Μαντόνα και… λοκούμια: Φταίνε οι γυναίκες για τη νίκη του Τραμπ!

madonna-teeth-fixed

Η Μαντόνα νομίζει ότι ξέρει γιατί η Χίλαρι Κλίντον έχασε τις προεδρικές εκλογές. Σε μια συνέντευξη της στο περιοδικό Billboard, η σούπερ σταρ δήλωσε ότι ο λόγος που ο νέος Πρόεδρος Donald Trump κέρδισε τις εκλογές ήταν λόγω του τρόπου που αισθάνονται οι γυναίκες για τις άλλες γυναίκες.

“Οι γυναίκες μισούν τις γυναίκες. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει. Η φύση των γυναικών δεν είναι να στηρίζουν τις άλλες γυναίκες», είπε. «Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με τη ζήλια και κάποιου είδους αδυναμία του γυναικείου φύλου να αποδεχθεί ότι μια γυναίκα θα μπορούσε να ηγηθεί ενός έθνους.”   

Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι αισθάνθηκε προδομένη από τις γυναίκες και πρόσθεσε ότι έχει χάσει μπόλικο ύπνο από τότε που εκλέχθηκε ο Τραμπ και αυμπέρανε ότι η χώρα γ@μήθηκε!

Είναι τουλάχιστον διασκεδαστικός ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε η σταρ να αγνοήσει όλους τους θεμιτούς λόγους για τους οποίους οι γυναίκες επέλεξαν να μην ψηφίσουν Κλίντον. Κανένα από τα σκάνδαλα της Κλίντον δεν θα έπρεπε να έχει αγνοηθεί επειδή είναι γυναίκα και το πιο σημαντικό, η Κλίντον δεν άξιζε να κερδίσει, μόνο και μόνο επειδή ήταν μια γυναίκα.

madona-gotsosΆλλη μια διασημότητα που έχει χάσει την ουσία των εκλογών. Η Madonna ζει προφανώς σε μια φιλελεύθερη φούσκα, και ενώ έχει το δικαίωμα να το πράξει, θα ήταν σοφό να κρατήσει τις πολιτικές της απόψεις για τον εαυτό της, καθώς οι περισσότεροι Αμερικανοί μεγαλώνουν κουρασμένοι από αλαζονικές διασημότητες που τους λένε πώς να σκέφτονται.
Κι ενώ η ίδια δηλώνει πως απογοητεύτηκε από τις γυναίκες, τι θα πρέπει να σκεφτούν οι γυναίκες για την “συνειδητοποιημένη” αυτή σταρ, η οποία υποσχέθηκε στο κοινό της πως, αν ψηφίσουν την Χίλαρυ για πρόεδρο, θα κάνει σε όλους… στοματικό έρωτα; [Μεγάλο λόγο μη λές, … μεγάλο βούκο -μπουκιά- βάλε, όπως λένε και στην Κύπρο].

Σ.Ε.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.