Η Χίλαρυ Κλίντον “πίσω από την βομβιστική επίθεση” στην Εκκλησία στην Αίγυπτο!

cairo-coptic-church-1

Στην αλληλογραφία είχε αποκαλυφθεί τους προηγούμενους μήνες, η υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον το 2012 κάλεσε την εκλογή του ηγέτη της ισλαμιστικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας της Αιγύπτου ένα «ορόσημο» για την αιγυπτιακή δημοκρατία και προσέφερε μυστικές αστυνομικές ασφάλειας στην προστασία του!

Η μουσουλμανική αδελφότητα είναι προέκταση του ISIS και εξοπλίζεται μυστικά από το Ισλαμικό Κράτος με σκοπό την επέκταση του χαλιφάτου, μετά την πτώση του Ασαντ, όπως είναι τα σχέδια τους. Ευτυχώς που μέχρι στιγμής και χάρη στην παρέμβαση της Ρωσίας στην Συρία το ενδεχόμενο αυτό απομακρύνεται, αλλά δεν έχει εξαφανιστεί όπως είδαμε στην χθεσινή βομβιστική επίθεση.

Η Χίλαρι δεν το κάνει φυσικά για ιδεολογικούς λόγους, ούτε μουσουλμάνα είναι, ούτε υπάρχει κίνδυνος επέκτασης του Κομμουνισμού, ο Πούτιν ηγείται μιας καπιταλιστικής χώρας. Τα κίνητρα της Κλίντον είναι καθαρά επιχειρηματικά, καθώς όπως έγινε και στην Λιβύη, οι εταιρίες που χρηματοδοτούν την οικογένεια ήταν αυτές που πήραν όλα τα συμβόλαια «ανοικοδόμησης» της χώρας του δολοφονημένου Καντάφι. Αυτά τα συμφέροντα προσδοκούσαν να επαναλάβουν το παιχνίδι (γι αυτούς) και στην Συρία και στην Αίγυπτο, μέχρι την εμφάνιση όμως της Ρωσίας και φυσικά έχασαν την ελπίδα τους μετά την εμφάνιση του Τράμπ που είναι αποφασισμένος να τελειώσει με την παγκόσμια απειλή της Τρομοκρατίας.

cairo-coptic-church-insideΤριήμερο πένθος για την Αίγυπτο κήρυξε ο πρόεδρος της χώρας Άμπντελ Φατάχ Αλ Σίσι, μετά την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στο παρεκκλήσι του Πέτρου και Παύλου, ακριβώς δίπλα στην έδρα της Κοπτικής Εκκλησίας στο Κάιρο.

>>> “Μαύρη Κυριακή” στο Κάιρο, 25 νεκροί: Η επίθεση έγινε την ημέρα των γενεθλίων του Μωάμεθ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.