Ψίθυροι διαζυγίου για Κλούνεϊ – Αλαμουντίν

Ετοιμοι για το διαζύγιο των 300 εκατομμυρίων δολαρίων του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν;

george-clooney-wedding-0-leveled-1

Χωρίς να επιβεβαιώνεται τίποτα ακόμα από επίσημα χείλη, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει πληθώρα δημοσιευμάτων τα οποία υποστηρίζουν ότι το διάσημο ζεύγος ζει ήδη χωριστά και πως είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί το διαζύγιο.

Το αμερικανικό περιοδικό «Ok!» υποστηρίζει πως ο γάμος του Αμερικανού σταρ και της Βρετανολιβανέζας δικηγόρου συζύγου του θα είναι σύντομα παρελθόν ενώ και οι δύο είναι έτοιμοι για να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά την άρνηση εκείνου να αποκτήσει παιδιά. Οπως αποκαλύπτει πηγή του περιοδικού, ο Κλούνεϊ δέχθηκε εξαρχής ισχυρές πιέσεις για να γίνει πατέρας και ενώ ενέδωσε, αποφάσισε στην πορεία να μην προχωρήσει.

«Η Αμάλ ήθελε να κάνει παιδιά ενώ ο Τζορτζ όχι», σχολιάζει ανώνυμη πηγή όπως και ότι «αν και αγαπιούνται πολύ, έχουν συνειδητοποιήσει ότι θέλουν διαφορετικά πράγματα στη ζωή τους». Το αν θα επαληθευτεί το ρεπορτάζ του περιοδικού θα φανεί μέσα στις επόμενες ημέρες όπως και η διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013 σε φιλανθρωπική εκδήλωση μέσω ενός κοινού τους φίλου και εθεάθησαν πρώτη φορά μαζί σε δείπνο στο Λονδίνο. Τον Φεβρουάριο του 2014 η Αμάλ Αλαμουντίν συνόδευσε τον [επίδοξο… πλανητάρχη] Τζορτζ Κλούνεϊ στην πρεμιέρα της ταινίας του «Μνημείων άντρες» στον Λευκό Οίκο, ενώ σαν ζευγάρι πέρασαν σχεδόν το πρώτο εξάμηνο εκείνης της χρονιάς ταξιδεύοντας σε εξωτικές τοποθεσίες όπως οι Σεϊχέλες και η Τανζανία.

Το αξίας 750.000 δολαρίων διαμαντένιο δαχτυλίδι στο χέρι της Αμάλ τον Μάιο ήταν και η απόδειξη ότι το ζεύγος σύντομα θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας όπως και έγινε τον Σεπτέμβριο του 2014, με τον παραμυθένιο γάμο τους να πραγματοποιείται στο παλάτι Ca’ Farsetti της Βενετίας.

One thought on “Ψίθυροι διαζυγίου για Κλούνεϊ – Αλαμουντίν

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.