Πατέρας αγκαλιάζει τον οδηγό, που παρέσυρε και σκότωσε τον 9χρονο γιο του

priest-forgives-driver-killer-of-son1Μια ξεχωριστή ιστορία εκτυλίσσεται στην Αυστραλία τις ημέρες των γιορτών. Ο πατέρας του μικρού, που είναι και ιερέας, αποφάσισε να προσφέρει συγχώρεση στον 24χρονο οδηγό.

Ο πατέρας εννιάχρονου αγοριού που σκοτώθηκε στο δρόμο, αγκάλιασε και προσέφερε συγχώρεση στον άνδρα που φαίνεται να είναι υπεύθυνος για το χαμό του παιδιού του. Ο 9χρονος Τζόσια άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη στο νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν με βαριά τραύματα, έπειτα από αυτοκινητιστικό που συνέβη την περασμένη Κυριακή. Το μικρό παιδί βρισκόταν στους δρόμους της γειτονιάς τους με φίλους για να απολαύσουν τα γιορτινά λαμπάκια στα σπίτια της γειτονιάς, όταν ένα αυτοκίνητο έστριψε προς το μέρος τους με υπερβολική ταχύτητα, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, παρέσυρε και σκότωσε τον Τζόσια.

Στον 24χρονο Άντραν Μουρέι, που σύμφωνα με την αστυνομία οδηγούσε το αυτοκίνητο, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση με αποτέλεσμα την αφαίρεση ζωής, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια τοξικών ουσιών. Το βράδυ πριν παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα ο 24χρονος προσκλήθηκε από τον πατέρα του παιδιού, που είναι ιερέας, να παραστεί στον εσπερινό.

priest-forgives-driver-killer-of-son2

“Ο οδηγός είδε τον πατέρα του παιδιού και κυριολεκτικά κατέρρευσε στην αγκαλιά του” ανέφερε άνδρας που βρέθηκε στη λειτουργία την Τετάρτη. “Σε όλους μας αρέσει να φιλοσοφούμε τα πράγματα, όμως τα αντιμετωπίζει στην πραγματικότητα, είναι μια πολύ έντονη διαδικασία που την καθιστά αληθινή πρόκληση” σημειώνει ιερέας από το στενό φιλικό περιβάλλον του πατέρα. “Υπήρξε χωρίς αμφιβολία μια δοκιμασία για όσα διακηρύττουμε και πιστεύουμε” συμπλήρωσε με την ιδιότητα του ιερέα.

driver-killer-of-boy

Ο ίδιος άνθρωπος βεβαιώνει πάντως πως παρά το γεγονός πως η οικογένεια αποφάσισε να συγχωρέσει τον οδηγό, περνά ιδιαίτερα δύσκολες ώρες αναφορικά με την απώλεια του γιου τους. Σε ακόμη πιο δύσκολη κατάσταση φαίνεται να βρίσκεται η μητέρα του αγοριού.

Λευτέρης Σαββίδης

ΠΗΓΗ ABC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.