Τζορτζ Μάικλ: Είχε εισαχθεί σε πανάκριβη κλινική αποτοξίνωσης

Tributes left outside the home of British musician George Michael in London, Monday, Dec. 26, 2016. George Michael, who rocketed to stardom with WHAM! and went on to enjoy a long and celebrated solo career lined with controversies, has died, his publicist said Sunday. He was 53. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tributes left outside the home of British musician George Michael in London.

Νέες αποκαλύψεις σχετικά με τον Τζορτζ Μάικλ βλέπουν το φως της δημοσιότητας, περίπου δυο εβδομάδες μετά τον θάνατο του. Σε κλινική αποτοξίνωσης, η οποία κοστίζει 70.000 λίρες την εβδομάδα, φαίνεται πως είχε εισαχθεί ο τραγουδιστής.

Πρόκειται για την κλινική Küsnacht κοντά στην λίμνη Zurich, στην Ελβετία, όπου εφαρμόζεται σαν θεραπεία το… ηλεκτροσόκ.

Ο Τζορτζ Μάικλ φαίνεται πως είχε εισαχθεί εκεί κρυφά στην προσπάθεια του ανεξαρτητοποιηθεί από τα σκληρά ναρκωτικά και τα αντικαταθλιπτικά. Τότε, η ομάδα του είχε σχολιάσει ότι ο τραγουδιστής κάνει ένα “μεγάλο διάλειμμα”.

Ο Τζορτζ Μάικλ φέρεται να είχε υποβληθεί σε μία θεραπεία, η οποία ονομάζεται διακρανιακή μαγνητική διέγερση (TMS). Δηλαδή, μία μαγνητική συσκευή τοποθετείται στο κεφάλι και καταγράφει ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς που στέλνονται στον εγκέφαλο.

Η κλινική, η οποία προσφέρει την πιο ακριβή θεραπεία στον κόσμο, απέφυγε να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί το ότι είχε εισαχθεί εκεί ο τραγουδιστής.

Τον σκότωσε υπερβολική δόση ναρκωτικών

Είναι πλέον το σενάριο το οποίο εξετάζεται από την Αστυνομία της Μεγάλης Βρετανίας, σύμφωνα με τα ΜΜΕ. Ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ ίσως οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τώρα κρίσιμη θεωρείται η κατάθεση του συντρόφου του, ενώ οι αστυνομικοί ζητούν όλο το φωτογραφικό υλικό των τελευταίων ημερών από το σπίτι του.

Ένα θρίλερ εκτυλίσσεται γύρω από το θάνατο του τραγουδιστή Τζορτζ Μάικλ ανήμερα Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τη Daily Mirror κλήθηκε για κατάθεση ο τελευταίος σύντροφός του, Φάντι Φαουάζ, για να πει όλα όσα γνωρίζει για τις τελευταίες ώρες του τραγουδιστή.

Αυτό καθώς εξετάζεται πλέον το σενάριο να ήταν υπερβολική δόση ναρκωτικών αυτή που σταμάτησε την καρδιά του Τζορτζ Μάικλ.

Για τον λόγο αυτό και η αστυνομία έχει ζητήσει από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και ανεξάρτητους φωτογράφους να καταθέσουν όλο το φωτογραφικό υλικό που υπάρχει από το σπίτι του από τις τελευταίες ημέρες πριν το θάνατό του για να εντοπίσουν τα πρόσωπα που τον επισκέφθηκαν σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί και ο άνθρωπος που πιθανότατα τον προμήθευσε με τη μοιραία δόση.

Το σενάριο των ναρκωτικών βέβαια θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και από τον ιατροδικαστή.

One thought on “Τζορτζ Μάικλ: Είχε εισαχθεί σε πανάκριβη κλινική αποτοξίνωσης

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.