Οι Τούρκοι θέλουν τρία πράγματα για να ελέγχουν απόλυτα την Κύπρο

erdogan-doveΣήμερα, 11/01/2017, το πρωί, ο φίλτατος Σάββας Πέτρου από την Βασίλεια της κατεχόμενης Κερύνειας, ο οποίος από το πρόγραμμα του κ. Λάζαρου Μαύρου, στο Ράδιο Πρώτο, μας διαφωτίζει για το τι γράφει ο Τουρκικός και Τ/Κ τύπος και τα άλλα τούρκικα Μέσα, μας πληροφόρησε πως μέσα από όσα γράφονται και μεταδίδονται, εξάγεται ένα πεντακάθαρο συμπέρασμα. Πως οι Τούρκοι, με την πολιτική τους γενικά, αλλά και ιδικά με την επιδίωξη της μετάβασης στην Γενεύη, επιδιώκουν τρία πράγματα:

Πρώτον, την διεθνή αναγνώριση τους μέσα από την «πενταμερή»,

Δεύτερον, την αποαναγνώριση της Κυπριακής Δημοκρατίας (ΚΔ),

και τρίτον, τον έλεγχο του Νέου Κράτους μέσα από την «εκ Περιτροπής Προεδρία».

Βέβαια, όταν επί Ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ παρέδιδαν το γνωστό εξ 105 σελίδων έγγραφο στον χασκογελούντα και χαριεντιζόμενο ΥπΕξ της Ελλάδος, Ευάγγελο Βενιζέλο (Τούρκογλου), με το οποίο χαρακτήριζαν την ΚΔ «εκλιπούσα», χωρίς ο εν λόγω Τούρκογλου ή έστω η κυβέρνηση της ΚΔ να αντιδράσουν, ήταν ολοφάνερο πως οι μεν Τούρκοι θα έδιναν συνέχεια, οι δε «απαθείς» της συναπαρτζιάς Αναστασιάδη, θα συνέπρατταν μαζί τους για την συνέχεια!

Και μας προέκυψε η μεταμεσονύκτια «πενταμερής».

Ε. λοιπόν εγώ έχω την τόλμη να ομολογήσω το λάθος που διέπραξα. Θεώρησα πως, γνωστού όντος πως ο Αναστασιάδης είναι αλκοολικός, δεν μπορεί, μεθυσμένος θα ήταν όταν αποδεχόταν την «πενταμερή», χωρίς, προπάντων, την εκπροσώπηση της ΚΔ!

Διέπραξα δύο βασικά λάθη:

Πρώτον, έδωσα πολύ περισσότερη σημασία από ότι έπρεπε στον αλκοολισμό του και 

δεύτερον, υποτίμησα αφάνταστα την αναλγησία και την πώρωση του!! (Και ότι άλλο βάλει ο νους του ανθρώπου….).

Και επειδή η κατάλυση της ΚΔ και η παράδοση της Κύπρου στην Τουρκία δεν αφορά μόνο εμάς τους εν Κύπρω Έλληνες αλλά ολόκληρο τον Ελληνισμό, έχω πλέον την άποψη πως, η με συντονισμένες αμερικανοευρωπαϊκές ενέργειες, σε συνεργασία με την εν Ελλάδι και Κύπρο προδοτική κομματοκρατία, πτώχευση των δύο Ελληνικών μας κρατών, ένα μόνο στόχο έχουν: Την παράδοση της Κύπρου στην Τουρκία και το κουτσούρεμα της Ελλάδας σε Αιγαίο και Θράκη, προς όφελος της Τουρκίας.

Και ο λόγος; Τα τεράστια ενεργειακά αποθέματα της Κύπρου και της Ελλάδας! Και επειδή η Κύπρος και η Ελλάδα είναι «ανύπαρκτες» λόγω ανυπαρξίας πατριωτικής ηγεσίας, θεωρήθηκαν από τους παγκοσμιοκράτορες σαν ανάξιες να χειρισθούν τέτοιας έκτασης και ΣΗΜΑΣΙΑΣ πλούτο! Και θα ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝ (δεν θα τα παραδώσουν!) με την μόνη δύναμη στην περιοχή που έχει την δυνατότητα αυτή την στιγμή να τα διαχειριστεί. Την Τουρκία!

Μπορεί ο φίλτατος Κωνσταντακόπουλος να εκλιπαρεί λαό και ηγεσίες του Ελληνισμού να αφυπνιστούν για να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος «να γίνει η Κύπρος Συρία», αλλά στην περίπτωση ημών των Ελλήνων, δύο είναι τα ζητούμενα:

1. Ζητείται Λαός,

2. Ζητείται Ηγεσία!!

Ποιος Λαός; Πούντος ο Λαός; Μπορεί να υπάρχουν χίλιοι άνθρωποι σε ολόκληρο τον Ελληνισμό που ξαγρυπνούν από αγωνία αλλά ο ένας είναι στην ανατολή και ο άλλος εις την δύση. Τα υπόλοιπα εκατομμύρια των Ελλήνων έχουν άλλα προβλήματα! Περιττό να τα απαριθμήσουμε! Θα γίνουμε ρεζίλι… Απλά ανοίξετε όποιον Κυπριακό τηλεοπτικό σταθμό θέλετε και παρακολουθείστε όποιο πρόγραμμα θέλετε, (εκτός από τις, κατά πλειοψηφία, παραπλανητικές ειδήσεις και ολιγόλεπτες συζητήσεις, στις οποίες πλειοψηφούν οι κράχτες της παράδοσης στην Τουρκία). Θα φρίξετε από τα σκουπίδια που μεταδίδονται! Αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο να κυκλοφορούν οι ιδέες, οι απόψεις και οι πραγματικές ειδήσεις, θα μας είχαν καταντήσει όλους λοβοτομημένους ηλίθιους!.

Ανοίξετε μετά κάποιους από τους αμέτρητους Τούρκικους σταθμούς. Θα εντυπωσιαστείτε! Όλοι συζητούν πολιτικά!

Η ηγεσία μας; Που είναι η ηγεσία μας; Απάντηση: Στην Γενεύη και διαπραγματεύεται την διάλυση της ΚΔ και την παράδοση της Κύπρου στην Τουρκία! Εκεί είναι η ηγεσία μας! Όλη, συλλόβρωτη!!! Βέβαια και εδώ όταν είναι, τι κάμνει; Προσπαθεί να κερδίσει τις όποιες επόμενες εκλογές, όταν δεν συμπράττει στο ξεπούλημα της Κύπρου…

Ανδρέας Τ. Λουκάς

11 Ιανουρίου 2017

>>> Τορπίλη από την ψευδοκυβέρνηση στη Γενεύη: Τα θέλουν όλα!

2 thoughts on “Οι Τούρκοι θέλουν τρία πράγματα για να ελέγχουν απόλυτα την Κύπρο

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.