Ξάδερφος του Τζορτζ Μάικλ: Δεν αυτοκτόνησε – Τα ναρκωτικά επέστρεψαν στη ζωή του

george-michael-big

Με τα ναρκωτικά συνέδεσε το θάνατο του Τζορτζ Μάικλ ο ξάδερφος του  Άνδρος Γεωργίου τονίζοντας πως στο παρελθόν ήταν εθισμένος στο κρακ ενώ ποτέ του δεν είχε πάρει ηρωίνη.

«Τα σκληρά ναρκωτικά είχαν επιστρέψει στη ζωή του» δήλωσε στο BBC προσθέτοντας πως ο τραγουδιστής ήταν εθισμένος στο κρακ στο παρελθόν.

Ο κ. Γεωργίου  που είχε μεγαλώσει με τον Μάικλ πρόσθεσε: «Πιστεύω ότι πήρε μεγάλη ποσότητα από κάτι, μαζί με αντικαταθλιπτικά».

Ο διάσημος τραγουδιστής πέθανε σε ηλικία 53 ετών ανήμερα των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με την αστυνομία η νεκροψία ήταν «ασαφής», ενώ διεξάγονται περαιτέρω εξετάσεις για να καθοριστεί το τι οδήγησε στο θάνατό του, ο οποίος δεν θεωρείται ύποπτος.

Ο κ. Γεωργίου δήλωσε επίσης πως πιστεύει ότι ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ ήταν ένα ατύχημα. «Πιστεύω ότι έκανε αυτοκτονικές σκέψεις, γιατί η ψυχική του υγεία δεν ήταν πολύ καλή. Αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν αυτοκτονία» πρόσθεσε.

ΤΟ ΚΡΑΚ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ

Περιέγραψε το κρακ ως ένα από τα «αγαπημένα ναρκωτικά» του Μάικλ, προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι πήρε κάποια μεγάλη ποσότητα από κάτι, μαζί με αντικαταθλιπτικά και άλλα φάρμακα με αλκοόλ. Νομίζω πως η καρδιά του σταμάτησε να χτυπά».

Ο κ. Γεωργίου, ένας πρώην μουσικός παραγωγός, που περιόδευσε μαζί με τον Μάικλ μέχρι το 1998, είπε ότι θα ήθελε «να μάθει την αλήθεια σχετικά με το τι συνέβη, τι υπήρχε στο αίμα του εκείνη τη χρονική στιγμή, ποιος του έδωσε τα ναρκωτικά και γιατί επέστρεψε πάλι σε αυτά».

Ο ίδιος είπε ότι έχει μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονταν κοντά του στο τέλος της ζωής του και πιστεύει πως ο Μάικλ «ήταν πραγματικά καλύτερα… προσπαθούσε να επιστρέψει πάλι σε μια φυσιολογική ζωή και πιστεύω πως οδηγήθηκε και πάλι στη σκοτεινή πλευρά». Πρόσθεσε μάλιστα, πως τα τελευταία δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο τραγουδιστής είχε πάρει ηρωίνη είναι «σκουπίδια» τονίζοντας πως «ξέρω ότι είναι ένα ναρκωτικό που δεν είχε αγγίξει ποτέ του».

Ο κ. Γεωργίου, που λέει πως έχει μια συλλογή ανέκδοτων τραγουδιών που είχε γράψει και τραγουδήσει ο Μάικλ, περιγράφει τον τραγουδιστή ως έναν «κλειστό άνθρωπο, πολύ γενναιόδωρο, έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που θα μπορούσε να γνωρίσει κανείς».

Είπε επίσης, πως ο Μάικλ είχε ανακουφιστεί ότι ένα περιστατικό το 1998, στο οποίο «συνελήφθη» σε ασελγείς πράξεις από έναν μυστικό πράκτορα σε μια δημόσια τουαλέτα στο Μπέβερλι Χιλς, τον οδήγησε να μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του.

Ο ξάδερφος του τραγουδιστή, τον περιέγραψε ως έναν «έντιμο άνθρωπο» που «μισούσε τα ψέματα».

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως σχετικά με τις πράξεις καλοσύνης του τραγουδιστή, ο κ. Γεωργίου μίλησε για το πώς ο ίδιος και ο τραγουδιστής συνήθιζαν να οδηγούν γύρω από το West End του Λονδίνου την παραμονή των Χριστουγέννων «με δύο Range Rovers γεμάτα με φαγητά… για να ταΐσουμε όλους τους άστεγους».

Είπε πως σε μία περίπτωση που ο Μάικλ δεν ήταν σε θέση να παραστεί σε μία φιλανθρωπική δημοπρασία για το Elton John Aids Foundation, του είπε «να αγοράσει τα πάντα» όταν έγινε σαφές πως κανείς άλλος παρεβρισκόμενος δεν θα έκανε προσφορά για τα αντικείμενα.

Πηγή: BBC

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.