Γιατί η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ ενδέχεται να γίνει δύο μήνες μετά τον θάνατό του

ΠΕΘΑΝΕ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

george

Έχει ήδη περάσει περισσότερο από ένας μήνας από τον θάνατο του Τζορτζ Μάικλ και ακόμη παραμένει άγνωστο το πότε ο διάσημος τραγουδιστής θα κηδευτεί.

Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι κρίσιμες εξετάσεις που θα διαλευκάνουν την αιτία και τις συνθήκες του θανάτου του, γεγονός που συνεπάγεται ότι η οικογένειά του μπορεί να καθυστερήσει την τελετή για μερικές εβδομάδες ακόμη, ίσως και περί τα τέλη Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές που επικαλείται η Daily Mail οι τοξικολογικές εξετάσεις που παραγγέλθηκαν μετά την νεκροψία-νεκροτομή δεν θα είναι έτοιμες μέχρι τα τέλη του μηνός. Οι εξετάσεις αυτές αναμένεται να λύσουν το μυστήριο για το αν ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ οφείλεται σε χρήση ναρκωτικών, αλκοόλ, φαρμάκων ή άλλων χημικών ουσιών.

«Περιμένω ότι τα αποτελέσματα θα βγουν στα τέλη του μήνα» είπε πηγή στην εφημερίδα «Sun», σημειώνοντας ότι δεν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση και ότι η αστυνομία δεν θεωρεί τον θάνατό του «ύποπτο».

Έως ότου ολοκληρωθούν οι εξετάσεις, ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να παραδώσει το πτώμα του τραγουδιστή στην οικογένειά του προκειμένου να γίνει η ταφή.

Χθες βράδυ, ο τελευταίος σύντροφός του Φάντι Φαουάζ ανέβασε μία φωτογραφία στο Twitter όπου εμφανίζεται ο ίδιος αγκαλιά με τον Τζορτζ Μάικλ, να επιβαίνουν σε ένα σκάφος. «Σήμερα, πριν από πέντε χρόνια. Σε αγαπώ», σχολίασε ο Φαουάζ.

Ο κομμωτής, που έβγαινε για τέσσερα χρόνια με τον τραγουδιστή της ποπ, ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς που διερευνούν την υπόθεση και προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της ζωής του Τζορτζ Μάικλ.

Ο ίδιος επανέλαβε τους ισχυρισμούς του, ότι πέρασαν την ημέρα μαζί, αλλά το βράδυ αποκοιμήθηκε στο αμάξι του και το πρωί που πήγε να ξυπνήσει τον τραγουδιστή τον βρήκε νεκρό.

One thought on “Γιατί η κηδεία του Τζορτζ Μάικλ ενδέχεται να γίνει δύο μήνες μετά τον θάνατό του

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.