Δικαστήριο απαγόρευσε τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στο Πακιστάν

st-valentine-in-pakistan2

Η μία χώρα του πλανήτη όπου φέτος σίγουρα δεν θα γιορταστεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είναι το Πακιστάν.

Όπως αναφέρει το CNN, το Ανώτατο Δικαστήριο του Πακιστάν στην πόλη Ισλαμπαμπάντ, από χθες Δευτέρα απαγόρευσε τους εορτασμούς για τον Άγιο Βαλεντίνο και αποφάσισε να επιβάλλει καθολική απαγόρευση πώλησης προϊόντων ή δημόσιων εορτασμών που να σχετίζονται με τη γιορτή των ερωτευμένων. Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά απο σχετικό αίτημα προς το διακστήριο ενός πολίτη, του Abdul Waheed. Μάλιστα το δικαστήριο ζήτησε από την αρμόδια Κρατική Αρχή Ελέγχου των Ηλεκτρονικών Media  (PEMRA) να αναλάβει να εντοπίσει τυχόν παραβάτες.

st-valentine-in-pakistan

Αυτή η απαγόρευση δεν προκαλεί έκπληξη σε πολλούς αφού συχνά στο σύγχρονο Πακιστάν, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου προκαλεί ατνιδράσεις από τους Ισλαμιστές ενώ ο ίδιος ο πρόεδρος Mamnoon Hussain, ζήτησε να μην εορταστεί η εν λόγω γιορτή αφού δεν έχει καμία σχέση με την παράδοση του Ισλάμ, αλλά είναι μια γιορτή της Δύσης.

Πάντως η απαγόρευση έχει διχάσει τους Πακιστανούς και πολλοί έσπευσαν μέσω social media να ζητήσουν να αρθεί η απαγόρευση. Μεταξύ αυτών και επιχειρηματίες που είχαν επενδύσει σε προϊόντα και την παροχή υπηρεσιών που σχετίζονται με τη γιορτή του Αγίου Βαλετίνου.

Η νέα διαφήμιση για τον Άγιο Βαλεντίνο που “σαρώνει” στο Διαδίκτυο

oriental-wedding-fantasyΠολλές εταιρείες σπεύδουν να κάνουν διαφημιστικά σποτ για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά το σποτ που φέτος κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ σε views και να γίνει viral σε ολόκληρο τον κόσμο, δημιουργήθηκε στις Φιλιππίνες [και μιλάνε… ισπανικά]!

Πρόκειται για τη διαφήμιση της αλυσσίδας fast food εστιατορίων με την επωνυμία Jollibee, που έχει έδρα τις Φιλιππίνες αλλά διαθέτει υποκαταστήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Το σποτ που έφταξε η Jollibee για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου 2017, μοιάζει με μια ρομαντική ιστορία αγάπης, όπου ένας νέος ερωτεύεται μια κοπέλα  που γνωρίζει στον πάγκο ενός fast food εστιατορίου. Όμως το φινάλε είναι τόσο ανατρεπτικό και ταυτόχρονα τόσο συγκινητικό που αυτή η διαφήμιση έγινε αμέσως viral.

ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΝΤΗΛΙΑ…

 >>> Έρωτας, η επανάσταση της σαρκός!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s