Το ίδιο στημένο ρεπορτάζ κλείνει με το χαμούρεμα στην Βουλή του Νεοφιλελέρα Βαλλιανάτου με την σχέση του μέσα στην Βουλή…

Υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων ή εκμετάλλευση των μειονοτήτητων για άλλους σκοπούς;

vallianatos-vouli-kiss man

Η εκπομπή VICE είναι πασίγνωστη στο πανελλήνιο από την παρουσία της στο τηλεοπτικό κανάλι του Ant1 και φωνή των ΗΠΑ. Η συγκεκριμένη εκπομπή υποτίθεται πως κάνει μία εναλλακτική παρουσίαση ειδήσεων και προσεγγίζει θέματα που δεν υπάρχουν στην mainstream ενημέρωση και τα προβάλλει. Είναι όμως έτσι;

Στο παρακάτω επεισόδιο,που δημιουργήθηκε και προβλήθηκε,με θέμα την ψήφιση του Νομοσχεδίου του Συμφώνου Συμβίωσης των ομοφυλόφιλων ζευγαριών από την Βουλή,βλέπουμε τους δημοσιογράφους του Vice να στήνουν το ρεπορτάζ.

Οι δημοσιογράφοι, χρησιμοποιούν ένα ομόφυλο ζευγάρι, τους ντύνουν Ιερωμένους και τους βάζουν εσκεμμένα έξω από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών να χαμουρευτούν στοχεύοντας στην πρόκληση. Την δράση αυτή ενισχύουν με την παρουσία τους άλλα 4 άτομα.Ταυτόχρονα έχουν καλεστεί δεκάδες άλλα τηλεοπτικά δίκτυα και όλο αυτό το βαφτίζουν ακτιβιστική δράση για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων .

Την ίδια στιγμή καλύπτουν τις αντιδράσεις κάποιων περαστικών οι οποίοι , τους οποίους σπεύδουν να παρομοιάσουν σαν Χρυσαυγίτες. Σε αυτό το γεγονός βοηθάει η αντίδραση του ενός που φωνάζει “Καλά σας έκανε ο Χίτλερ”

Δηλαδή στο στημένο αυτό ρεπορτάζ του Αμερικάνικου μέσου για κάποιο “περίεργο λόγο” αν δεν δεχθείς το στημένο ρεπορτάζ είσαι Χρυσαυγίτης.

Το ρεπορτάζ στην συνέχεια μεταφέρεται έξω από την Βουλή όπου οργανώσεις και ΜΚΟ για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων φωνάζουν αποκλειστικά συνθήματα κατά της ΧΑ ώστε να τονιστεί περισσότερο πως θα είσαι με τους μεν ή με τους δε. Το ίδιο στημένο ρεπορτάζ κλείνει με το χαμούρεμα στην Βουλή του Νεοφιλελέρα Βαλλιανάτου με την σχέση του μέσα στην Βουλή.

Χρυστόφορος Τριαντάφυλλος

Φιλιά διαμαρτυρίας γκέι έφηβων στη Μητρόπολη Αθηνών

2 thoughts on “Το ίδιο στημένο ρεπορτάζ κλείνει με το χαμούρεμα στην Βουλή του Νεοφιλελέρα Βαλλιανάτου με την σχέση του μέσα στην Βουλή…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.