Η ε/κ πλευρά θέλει ολόκληρο το νησί, όχι μόνο τη Μόρφου, δηλώνει ο Ντενκτάς junior

ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο… ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Serdar Denktash big head

Η ε/κ πλευρά δεν θέλει μόνο τη Μόρφου αλλά θέλει να κατέχει ολόκληρο το νησί, δήλωσε σήμερα ο Σερντάρ Ντενκτάς υποδεχόμενος αντιπροσωπεία της πλατφόρμας των κατοίκων της Μόρφου, τους οποίους ενημέρωσε για το θέμα της προκήρυξης διαγωνισμού για την ανέγερση νοσοκομείου στην περιοχή.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο “αναπληρωτής πρωθυπουργός” και “υπουργός δημοσιονομικών” μίλησε για συμπεριφορά κακομαθημένου για την ε/κ πλευρά, από την οποία θα μπορέσουν να λυτρωθούν σε περίπτωση που καταφέρουν να είναι οι Τ/κ μια φωνή.

Ο Σινασί Οζντές μιλώντας εκ μέρους της πλατφόρμας και αναφερόμενος στο Κυπριακό είπε ότι εδώ και χρόνια το θέμα της Μόρφου αποτελεί αντικείμενο παζαρέματος και αισθάνονται αβεβαιότητα και ανησυχία γι’ αυτό το λόγο.

Πιστεύουμε ότι πλέον δεν τίθεται θέμα τέτοιου παζαρέματος και αυτό μας συνδέει ακόμη περισσότερο με τα εδάφη μας, πρόσθεσε ο ίδιος λέγοντας ότι οι κάτοικοι στη Μόρφου σήμερα δεν θέλουν να ζουν σε αβεβαιότητα και ούτε να δουν τα παιδιά τους να γίνονται πρόσφυγες όπως οι ίδιοι. Εμπιστευόμαστε εσάς, τη “βουλή” μας, σας παρακαλούμε τοποθετηθείτε και μην επιτρέψετε η περιοχή μας να ξαναγίνει αντικείμενο συνδιαλλαγής, κατέληξε ο κ. Οζντές.

One thought on “Η ε/κ πλευρά θέλει ολόκληρο το νησί, όχι μόνο τη Μόρφου, δηλώνει ο Ντενκτάς junior

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.