Χασισοφυτεία σε διαμέρισμα του διάσημου Λάκη Δημητρίου στο Β.Λονδίνο

Ο Λάκης έγινε διάσημος, το 2009, στο Britain’s Got Talent show, ως χορευτής με τον πατέρα του, Δημήτρη.

Stavros Flatley stars Demetrios Demetriou and his son , Lagi aged 14.
“Stavros Flatley” stars Demetrios Demetriou and his son , Lakis aged 13 in 2009.

Αστυνομικοί βρήκαν ένα εργαστήριο παραγωγής κάνναβης αξίας £56.000 στο βόρειο Λονδίνο στο διαμέρισμα του Λάκη Δημητρίου, 20 ετών, ο οποίος εμφανίστηκε στο talent show με τον πατέρα του Δημήτρη, το 2009.

Οι πυροσβέστες ανέφεραν ότι σκόνταψαν σε ένα σύστημα ποτίσματος για τα 460 φυτά στο ακίνητο στο Enfield, όταν ερευνούσαν τις εκθέσεις της διαρροής.

lakis-stavros-flatleyΟ Λάκης και ο πατέρας του Δημήτρης μάγεψαν το κοινό με τον αστείο και εντυπωσιακό χορό «Ελληνικός Riverdance-Συρτάκι» τους και πιστεύεται ότι ο γιος, ο οποίος ήταν 13 όταν εμφανίστηκε για BGT, χρησιμοποιούσε τα χρήματα που κέρδισε στις εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του χρόνου του στο για να αγοράσει το αξίας £295.000 διαμέρισμα στο Ένφιλντ, προάστιο του Λονδίνου.

Πιστεύεται ότι νεαρός Λάκης δεν κατοικεί στο διαμέρισμα.

Φίλος της οικογένειας δήλωσε στις αγγλικές εφημερίδες ότι ο πατέρας του Δημήτρης κατέρρευσε όταν άκουσε για τη σύλληψη του γιου του.

“Έκλαιγε με αναφιλητά” δήλωσε ο φίλος στην εφημερίδα SUN. “Ο Δημήτρης είναι 100% κατά των ναρκωτικών και είναι πολύ εξοργισμένος με το γεγονός!

Ο ίδιος φίλος ανέφερε ότι ο Λάκης και ο πατέρας του είναι ιδιοκτήτες κι άλλων περιουσιών στην περιοχή του Ένφιλντ.

Αποκάλυψε δε ότι ο Λάκης εργάζεται ως κουρέας όταν δεν κάνει εμφανίσεις με τον πατέρα του.

Ο ίδιος δήλωσε ότι ο Λάκης δεν είχε ιδέα για την καλλιέργεια των φυτών κάνναβης και πως ένας φίλος του είχε ενοικιάσει το διαμέρισμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΤΟΥΟ

stavros-flatley-duoΟι δύο Κύπριοι, μετά από την εμφάνισή τους στην τηλεόραση το 2009  χωρίς χωρίς μπλούζες, με άσπρες κάλτσες και ξανθές περούκες, κάνοντας κριτές και θεατές να παραληρούν.

Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα το χορευτικό τους με το όνομα «Stavros Flatley» έφθασε τα τρία εκατομμύρια επισκέψεις στο διαδίκτυο.

Ο 40χρονος Δημήτρης Δημητρίου και ο τότε 12χρονος γιος του Λάκης έγιναν διάσημοι σε τρία λεπτά, όταν αποφάσισαν από κοινού να …συμμετάσχουν στο «Britain’s got talent show» με το καταπληκτικό χορευτικό που παρουσίασαν.

Ο Δημήτρης έκανε γνωστή την Κύπρο με συνεχείς αναφορές, ενώ πάνω στην κοιλιά του, στο χέρι και στην πλάτη έχει τατουάζ το χάρτη ολόκληρης της Κύπρου.

Ο μικρός Λάκης εμφανίστηκε στη σκηνή και χόρεψε τον γνωστό Ιρλανδέζικο χορό “river dance”, με ένα ξεχωριστό τρόπο που σκόρπισε άφθονο γέλιο.

ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΤΟΥΟ  “ΣΤΑΥΡΟΣ ΦΛΑΤΛΕΪ” ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ BGT ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

http://www.dailymail.co.uk/embed/video/1403267.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.