Οι Αμερικανοί ψηφίζουν Σαντορίνη, το μαγευτικό νησί του Αιγαίου

Οι ομορφιές της Σαντορίνης είναι ξακουστές σ’ όλο τον κόσμο. Έτσι, για ακόμη μία φορά το μαγευτικό νησί γίνεται πρώτο θέμα στα διεθνή Μέσα, καθώς βρίσκεται στις πέντε πιο δημοφιλείς online αναζητήσεις για τους Αμερικανούς. Τα σχετικά στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα από έρευνα την οποία πραγματοποίησε η Sojern σε συνεργασία με την Google.

Τι αναφέρει η έρευνα;

Σύμφωνα με στοιχεία της Google, το 60% των ατόμων που κάνουν διακοπές αλλά επίσης και το 55% όλων όσων κάνουν επαγγελματικά ταξίδια, προγραμματίζουν τα ταξίδια τους μέσω διαδικτύου.

Εστιάζει στο τι ακριβώς ψάχνει ο Αμερικανός τουρίστας μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση και να πραγματοποιήσει την κράτησή του για τις διακοπές.

Αξίζει να τονιστεί πως για το συγκεκριμένο αποτέλεσμα οι εταιρείες επεξεργάστηκαν τα δεδομένα 350 εκατ. ταξιδιωτών και καναλιών ξενοδοχειακών αναζητήσεων και κρατήσεων.

Η Σαντορίνη φιγουράρει στο Τop 5 των δημοφιλών αναζητήσεων στο διαδίκτυο, καθώς πολλοί είναι οι Αμερικανοί πολίτες που αναζητούν ξενοδοχεία κι άλλες υπηρεσίες μέσω ίντερνετ για το νησί.

Ποιοι είναι οι 5 top προορισμοί με τη μεγαλύτερη αύξηση ξενοδοχειακών κρατήσεων για το 2017;

  1. Αβάνα
  2. Sodankyla, Φινλανδία
  3. Βαραντέρο, Kούβα
  4. Λισαβόνα
  5. Σαντορίνη

-Πού δείχνουν να στρέφουν την προσοχή τους οι πολίτες των ΗΠΑ;

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για αυτούς έχουν εφέτος οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, οι οποίες και παρουσιάζουν σημαντική αύξηση στο online searching από το 2016. Σημαντικότεροι προορισμοί είναι η Πορτογαλία και η Ισλανδία.

Σύμφωνα με στοιχεία της Google, το 60% των ατόμων που κάνουν διακοπές, αλλά επίσης και το 55% όλων όσων κάνουν επαγγελματικά ταξίδια, προγραμματίζουν τα ταξίδια τους μέσω διαδικτύου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.