H EE «πέθανε» – Στις 25 Μαρτίου γίνεται η κηδεία της…

Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: ΠΩΣ Ο Ζ.Κ.ΓΙΟΥΝΚΕΡ «ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΕ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Πριν δύο ημέρες στην περιβόητη συνάντηση των «τεσσάρων» ο Ιταλός πρωθυπουργός Π.Τζεντιλόνι δήλωσε ότι στην επετειακή σύνοδο της Ρώμης, στις 25 Μαρτίου, «η Ένωση θα ξεκινήσει, και πάλι, από τον ευρωπαϊκό λαό» «ανάβοντας» φωτιές για το νόημα και το περιεχόμενο των δηλώσεών του καθώς προανήγγειλε ότι η ΕΕ έχει «πεθάνει» και εκείνη την ημέρα θα τελεστεί η «κηδεία» της.

Μια «κηδεία» την οποία αποφάσισαν από καιρό οι «τέσσερις» με το σκεπτικό να δημιουργήσουν ένα Διευθυντήριο των ισχυροτέρων γεωπολιτικά και οικονομικά χωρών (είχαν ως σκοπό να περιλμβάνουν και την Βρετανία πριν το Brexit και για αυτό βιάστηκαν να το ανακοινώσουν τώρα για να αποκλείσουν την πιθανότητα ενός Italexit ή ενός Frexit) το οποίο θα δίνει και τις εντολές στους υπόλοιπους 23 της ΕΕ.

Για πολλούς η ανακοίνωση αυτού του «αρχηγείου» αποτελεί και ένα δόλωμα για την Βρετανία ώστε να παραμείνει στην ΕΕ και να εισέλθει ως πέμπτο μέλος στον «πυρήνα» αυτόν.

Επί της ουσίας ο Ιταλός ανακοίνωσε την ίδρυση μιας νέας σκληρής ΕΟΚ και πάλι από την αρχή θα ξεκινήσει η ένταξη των υπολοίπων σε αυτή με τα νέα αυστηρά κριτήρια.

Όπως είπε ο Ολάντ «ορισμένες χώρες θα μπορούσαν να προχωρήσουν πιο γρήγορα και πιο μακριά σε τομείς όπως η άμυνα, η ευρωζώνη, μέσω της εμβάθυνσης της οικονομικής και νομισματικής ένωσης, όπως είναι η φορολογική και κοινωνική εναρμόνιση, όπως είναι ο πολιτισμός ή η νεολαία».

Προ ημερών ο Ζαν Κλοντ Γιουνκέρ ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απαντώντας με επιστολή του στο αίτημα δύο μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που ζητούσαν την αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων στην Ελλάδα, είχε επισημαίνει τα εξής: «Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο έχει επιβεβαιώσει πως τα Μνημόνια είναι δράσεις του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, οι οποίες βρίσκονται εκτός της έννομης τάξης της ΕΕ. Επομένως, όταν υιοθετούνται εθνικά μέτρα που έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου, η Ελλάδα δεν εφαρμόζει την ευρωπαϊκή νομοθεσία και ως εκ τούτου ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει ως έχει στα ελληνικά μέτρα».

Συνεπώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που στην Ελλάδα ακολουθούνται πρακτικές και νομοθεσίες κόντρα στις ευρωπαϊκές οδηγίες και το ευρωπαϊκό κεκτημένο αφού όποια μέτρα  έχουν συμφωνηθεί στο πλαίσιο του Μνημονίου είναι απλά μια «εξαιρεσούλα» και ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων δεν ισχύει.

«Καθεστώς εξαίρεσης», δηλ. η αρχή του ολοκληρωτισμού

Πρόκειται για θεωρίες ολοκληρωτισμού οι οποίες επιβάλλονται όχι με την βία των όπλων αλλά με «πλύση εγκεφάλου» και με νομικοφανείς… αρλούμπες, εν ολίγοις λένε στα θύματα τους Έλληνες πολίτες «ξέρεις καλό είναι να κάτσεις να ψοφήσεις διότι έχεις χάσει τα ανθρώπινα δικαιώματά σου και δεν είσαι ίσα και όμοια με εμάς, βασικά δεν το αξίζεις να έχεις δικαιώματα».

Η ΕΕ έχει δημιουργήσει ένα καθαρά ολοκληρωτικό καθεστώς και χρηματοδοτεί πλέον ευθέως ΜΜΕ για να στηρίζουν αυτή την πολιτική στις μάζες, ακριβώς όπως έκανε ο Χίτλερ στην Γερμανία στην δεκαετία του ’30.

Έχει επαναφέρει μια ύπουλη οικονομική «ευγονική», ανάλογη με την θεωρία του «υπερανθρώπου» που είχε προσπαθήσει να δημιουργήσει το γερμανικό ναζιστικό καθεστώς.

Κατά τους Γερμανούς και τις Βρυξέλλες, η ζωή όταν χάνει την οικονομική της αξία στο τέλος χάνει και αυτήν που είναι η πιο βασική: Την βιολογική. Οποιος δεν πετυχαίνει τους οικονομικούς δείκτες πρέπει να εξοντώνεται…

Θεόφραστος Ανδρεόπουλος

Η Ελλάδα καταρρέει, επειδή οι Έλληνες δεν έχουν καταλάβει το έγκλημα που διενεργήθηκε εις βάρος τους

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ή ΑΓΓΛΙΚΑ

Δεν επιτρέπονται τα “greeklish” (ελληνικά με λατινικούς χαρακτήρες) και τα κεφαλαία

5 thoughts on “H EE «πέθανε» – Στις 25 Μαρτίου γίνεται η κηδεία της…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.