Η Αθηνά Ωνάση πουλά τη βίλα που την απάτησε ο Αλβάρο

Η Αθηνά Ωνάση, μοναδικός επιζών του Έλληνα μεγιστάνα, Αριστοτέλη Ωνάση, προτίθεται να πουλήσει την πολυτελή βίλα των 345 τετραγωνικών μέτρων στο Γουέλινγκτον της Φλόριντα, που έπιασε επ’ αυτοφώρω τον σύζυγό της να την απατά, στην τιμή των $3.250.000 δολάρια.

Σύμφωνα με το Page Six, η πώληση πιθανότατα πυροδοτήθηκε από την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η 31χρονη κληρονόμος κατά του συζύγου της και δύο φορές ολυμπιονίκη Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο, γνωστό στους φίλους του ως «Ντόντα».

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2005. Ο χωρισμός τους την περασμένη άνοιξη οφειλόταν στο γεγονός πως η Αθηνά Ωνάση έπιασε επ’ αυτοφώρω τον σύζυγό της να την απατά στο σπίτι τους.

Το σπίτι, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο γκολφ Palm Beach Polo, διαθέτει πισίνα και σπα, πελώριους ανοιχτούς χώρους και τεράστιους τοίχους και πόρτες από γυαλί.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με το Page Six, φέρεται να είχε αγοράσει το τεσσάρων υπνοδωματίων σπίτι, πριν από δύο χρόνια για σχεδόν 2 εκατομμύρια δολάρια. Στη συνέχεια αγόρασα άλλες δύο παρακείμενες μονάδες για 1,2 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με το Real Deal. Το τι θα κάνει η χρυσή κληρονόμος με τους παρακείμενους χώρους παραμένει ασαφές, καθώς μόνο το σπίτι φαίνεται να έχει βγει στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Πάντως, η Αθηνά Ωνάση, δεν προτίθεται να φύγει από την σικ περιοχή του Γουέλινγκτον. Η χρυσή κληρονόμος κατέχει άλλο ένα ακίνητο 5,6 στρεμμάτων στο Grand Prix Village, κοντά στους χώρους όπου διεξάγεται το Χειμερινό Φεστιβάλ Ιππασίας. Είχε πληρώσει 12 εκατομμύρια δολάρια το 2014 για το ακίνητο, το οποίο περιλαμβάνει έναν αχυρώνα με 20 θέσεις για άλογα και έναν παντός καιρού χώρο προπόνησης, σύμφωνα με τα μητρώα περιουσιακών στοιχείων του Palm Beach.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.