Πέτυχε τον στόχο της η 18χρονη Ρουμάνα – Πούλησε την παρθενιά της για €2,3 εκατ.

ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ!

Η Αλεξάντρα Κέφρεν έγινε η πρώτη γυναίκα που έβγαλε σε δημοπρασία την παρθενιά της και επιχειρηματίας από το Χονγκ Κονγκ θα πληρώσει €2,3 εκατομμύρια ευρώ για μια νύχτα μαζί της… Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η Ρουμάνα. €2,3 εκ. για μια νύχτα! Κόψε κάτι…

Οταν πριν από περίπου ένα χρόνο, η ακόμη ανήλικη τότε Αλεξάντρα από τη Ρουμανία είχε εκφράσει δημόσια την απόφασή της να πουλήσει την παρθενιά της, τότε δεν ήταν λίγοι εκείνοι που αντέδρασαν.

Οι γονείς της μάλιστα άργησαν πολύ να πληροφορηθούν την απόφαση της κόρης τους. Ηταν η ίδια που τους το ανέφερε, με τον 49χρονο πατέρα της Τόνι [εδώ με την… παρθένα κορούλα του] αλλά και την 46χρονη μητέρα της Έλενα, να την απειλούν πως δεν θα τους ξαναδεί αν το τολμήσει.

Τελικά η … ντροπαλή [όπως πιστοποιούν και οι φωτογραφίες της] νεαρή κοπέλα το έκανε πράξη. Απευθύνθηκε σε ένα γραφείο συνοδών στη Γερμανία και αυτό ανέλαβε να βρει τον άνδρα, ο οποίος θα πλήρωνε τα περισσότερα. Ως αντίτιμο το γραφείο συμφώνησε με την Αλεξάντρα να εισπράξει το 20% της αμοιβής ενώ θα είναι αυτό που θα διασφαλίσει, όλα να λειτουργήσουν όπως πρέπει.

«Δεν ήθελα μετά την πρώτη μου βραδιά να προκύψει μια σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος λογικά θα με παρατούσε και θα με πλήγωνε. Με τα λεφτά αυτά θα μπορέσω να σπουδάσω στην Αγγλία», τόνισε η 18χρονη σε τηλεοπτική εκπομπή.

«Θα πάμε για δείπνο σε ένα ξενοδοχείο της Γερμανίας, και ύστερα θα κάνουμε σεξ. Ανυπομονώ γιατί έχω περιέργεια να δω πως είναι», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Ο πατέρας της εργάζεται ως αστυνομικός και ο μισθός του δεν ξεπερνά τα 800 ευρώ ενώ η μητέρα της εργάζεται σε φαρμακείο με μισθό 400 ευρώ.

Όσο για τον επιχειρηματία από το Χονγκ Κονγκ, θα πληρώσει το ποσό των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ για μία μόνο νύχτα με το νεαρό κορίτσι από τη Ρουμανία.

Πάντως το παράδειγμά της ακολούθησαν άλλες 300 κοπέλες από την ημέρα που η Αλεξάντρα έκανε γνωστές τις προθέσεις της. Τον αριθμό αυτό έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο συνοδών, το οποίο μάλιστα έχει αναλάβει να βρει άνδρα για όλα τα κορίτσια.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.