Αλβάρο για Αθηνά Ωνάση: Δεν ήταν συνεπής στα… συζυγικά της καθήκοντα

Στο δικαστήριο αναμένεται να μεταφερθεί σύντομα το σίριαλ του πολύκροτου διαζυγίου του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και της χρυσής κληρονόμου, Αθηνά Ωνάση, με τα βραζιλιάνικα μέσα να δημοσιεύουν πληροφορίες για το τι πρόκειται να ισχυριστεί ο Ντόντα προκειμένου να βρει το διαζύγιο υπέρ του, με χρηματική αποζημίωση 10 εκατομμυρίων ευρώ που διεκδικεί από την Αθηνά, ως αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη όλο αυτό τον καιρό ως πρωταθλητής ιππέας.

Αρχικά, έγινε γνωστό από την πλευρά της Ωνάση ότι η «χρυσή» κληρονόμος τον έπιασε να την απατάει και γιαυτό ζήτησε διαζύγιο.

Τώρα, οι δικηγόροι του Ντόντα θα ισχυριστούν στο δικαστήριο ότι η Αθηνά είχε ψυχολογικά προβλήματα, μανιοκατάθλιψη και δεν τηρούσε τις συζυγικές της υποχρεώσεις – κοινώς θα υποστηρίξουν ότι ο σύζυγος απάτησε την σύζυγο, γιατί αυτή δεν ήθελε να κάνουν σεξ.

«Ο Αλβάρο έκανε πολλές υποχωρήσεις στη ζωή του και την καριέρα του για να βρίσκεται στο πλευρό της Αθηνάς, θα κάνει τα πάντα για να πάρει όλα όσα του ανήκουν» δήλωσε σε βραζιλιάνικη ιστοσελίδα άτομο του περιβάλλοντος Αλβάρο.

Μαλιστα, ο Αλβάρο προσέλαβε διακεκριμένη Βραζιλιάνα ψυχίατρο, η οποία θα καταθέσει στο δικαστήριο εναντίον της Αθηνάς…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s