Έρχεται η ώρα του Aaron Σημίτη, όσο και αν εκβιάζουν οι Γερμανοί

Στο κάδρο των ευθυνών για τα σκάνδαλα της διακυβέρνησής του μπαίνει πλέον και ο Κώστας Σημίτης, ενώ οι αρμόδιες Αρχές ερευνούν και εμβάσματα του Γιάννου Παπαντωνίου την περίοδο που ήταν «τσάρος» της οικονομίας και βρισκόταν εν εξελίξει η υπόθεση του Χρηματιστηρίου, πιθανόν και η υποτίμηση της δραχμής!

Τον πρώην Πρωθυπουργό, πέραν του Αλέξη Τσίπρα, που στη Βουλή άφησε αιχμές ότι λογαριασμοί από τα σκάνδαλα των εξοπλισμών συνδέονται με το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου, βάζει στο κάδρο και ο ίδιος ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Ο πρώην «τσάρος» της οικονομίας «δείχνει» το ΚΥΣΕΑ για τα σκάνδαλα των εξοπλισμών. Είναι δε χαρακτηριστικό πως στο υπόμνημά του προς το Κοινοβούλιο με αφορμή τη συζήτηση για τη σύσταση της προανακριτικής -όπου δεν παρέστη να μιλήσει, παρά το σχετικό δικαίωμα που είχε- αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι οι αποφάσεις για «όλες τις προαναφερόμενες συμβάσεις ελήφθησαν μέσα στο πλαίσιο, και με ακριβή τήρηση των όρων, των Εθνικών Μεσοπρόθεσμων Προγραμμάτων Αμυντικών Εξοπλισμών (ΕΜΠΑΕ) που είχαν εγκριθεί από την κυβέρνηση για την αναβάθμιση της αμυντικής ικανότητας της χώρας μετά την κρίση των Ιμίων».

Βασίλης Σκουρής

One thought on “Έρχεται η ώρα του Aaron Σημίτη, όσο και αν εκβιάζουν οι Γερμανοί

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.