ΛΙΒΑΝΕΖΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ : «ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ!»

Κυριολεκτικά έξαλλοι φέρονται οι κυβερνητικοί προάγοντες στην Άγκυρα από την δήλωση του Λιβανέζου υπουργού Τουρισμού, Avadis Kaydanyan, ότι είναι ευτυχισμένος που βλέπει την Τουρκία να διαλύεται ενώ απέτρεψε με πολύ χαρακτηριστικό τρόπο τους Λιβανέζους να πάνε για τουρισμό στην χώρα αυτή γιατί θα μπλεχτούν σε πολύ επικίνδυνες περιπέτειες.

Ο Λιβανέζος υπουργός είναι αρμενικής καταγωγής και όπως φαίνεται και όπως τονίζουν τα τουρκικά ΜΜΕ, εξέφρασε τα αισθήματα του που είναι απόρροια της μεγάλης γενοκτονίας που υπέστησαν οι Αρμένιοι από τους Τούρκους στις αρχές του εικοστού αιώνα.

Σημειωτέον ότι πολλοί Αρμένιοι που κατάφεραν και διέφυγαν από τις σφαγές κατέφυγαν νότια στον Λίβανο, όπου σήμερα υπάρχει μια μεγάλη αρμενική μειονότητα γύρω στις 300.000 και γι αυτό εκπροσωπείται και στην λιβανέζικη κυβέρνηση..

Μιλώντας σε μια τηλεοπτική εκπομπή με μεγάλη θεαματικότητα στον Λίβανο και σχολιάζοντας την τουρκική επικαιρότητα και αναφερόμενος στον τουρισμό, κυριολεκτικά έσταξε «δηλητήριο» για τους Τούρκους και την χώρα τους.

Σκεφτείτε αν αυτά τα… έλεγε Έλληνας υπουργός! Αλλοίμονο μας!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.