Λεμεσός: Μαθήτριες Γυμνασίου έκοψαν τα μαλλιά τους για τα παιδιά με καρκίνο

Μήνυμα αλληλεγγύης και αγάπης έστειλε σήμερα το Γυμνάσιου Αγίου Αντωνίου στη Λεμεσό, καθώς μαθήτριες έκοψαν τα μακριά τους μαλλιά, δωρίζοντας τα στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα με σκοπό τη δημιουργία περούκων για τα παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.

Επαγγελματίες κομμώτριες ανέλαβαν αφιλοκερδώς να κόψουν 20 περίπου εκατοστά από τα μαλλιά των κοριτσιών που ανταποκρίθηκαν με χαρά στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η Διεύθυνση του πολυπολιτισμικού Γυμνασίου της Λεμεσού, στο πλαίσιο της κοινωνικής του προσφοράς, δήλωσε ο Διευθυντής του Γυμνασίου, Νίκος Νικολάου.

Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης προς τα παιδιά με καρκίνο έστειλαν οι μαθήτριες του Γυμνασίου Αγίου Αντωνίου, στη Λεμεσό, δωρίζοντας τα μαλλιά τους στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Μέχρι το πρωί είχαν συγκεντρωθεί 16 μαθήτριες για το σκοπό αυτό, ανέφερε και ευχήθηκε στα παιδιά με καρκίνο ” γρήγορη ανάρρωση και ο Άγιος Αντώνιος να τα προστατεύει”.

Μέσα σε μια εποχή υλισμού και ωφελιμισμού, η καλύτερη απάντηση είναι αυτή που δίνουν τα παιδιά του Γυμνασίου Αγίου Αντωνίου, ανέφερε από την πλευρά της η Διοικητική Υπεύθυνη του σχολείου, επιθεωρήτρια Ζωή Οδυσσέως Πολυδώρου.

Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης προς τα παιδιά με καρκίνο έστειλαν οι μαθήτριες του Γυμνασίου Αγίου Αντωνίου, στη Λεμεσό, δωρίζοντας τα μαλλιά τους στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα.

Συνεχάρη επίσης το σχολείο, τη Διεύθυνση και τους καθηγητές για την πρωτοβουλία “”η οποία αποδεικνύει περίτρανα ότι το δημόσιο σχολείο, πέραν από τις γνώσεις, προσφέρει στα παιδιά και αξίες ζωής”.

Τρεις μαθήτριες που έκοψαν τα μαλλιά τους, η Τζούλια, η Σταυρούλα και η Τζαμίλα δήλωσαν χαρούμενες που μέσα από αυτήν τους την πράξη θα μπορούσαν να κάνουν ευτυχισμένα παιδιά με καρκίνο που δεν έχουν μαλλιά.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.