Λεκτική επίθεση δέχθηκε ο Άντρος Κυπριανού έξω από τη Βουλή

Λεκτική επίθεση και γιουχαϊσματα από ομάδα ατόμων που βρίσκονταν έξω από το κτίριο της Βουλής, δέχθηκε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, λίγη ώρα αφότου η Βουλή ψήφισε σε νόμο την πρόταση “νόμου Ακιντζί” του ΔΗΣΥ, η οποία προβλέπει ότι την αρμοδιότητα για τον καθορισμό των σχολικών επετείων στις οποίες γίνεται ανάγνωση μηνυμάτων ή φυλλαδίων και ολιγόλεπτη συζήτηση στην τάξη θα έχει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

«Προδότη» φώναζε ο κόσμος – και όχι από μόνο μέλη του ΕΛΑΜ, όπως μεταδίδει το ΡΙΚ και το ΚΥΠΕ – και άλλους πιο βαρείς χαρακτηρισμούς «ξημαρισμένε, μαλάκα»

Ψύχραιμος, ο κ. Κυπριανού προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως το ΑΚΕΛ δεν γονατίζει μπροστά σε τραμπούκους [και πολύ ήρωας μας βγήκε ο γενίτσαρος…]

Ο κ. Κυπριανού είπε ότι «είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι έχουμε δημοκρατία» και σημείωσε πως «οι ίδιες αντιλήψεις είναι εκείνες που μας οδήγησαν στη μεγάλη καταστροφή του 1974».

«Το ΑΚΕΛ δεν πρόκειται να τους κάνει το χατίρι. Το ΑΚΕΛ δεν γονατίζει μπροστά σε κανένα, είτε αυτός ονομάζεται Ακιντζί, είτε ονομάζεται Αναστασιάδης, είτε ονομάζεται τραμπούκοι, διότι περί τραμπούκων πρόκειται» δήλωσε.

Σημείωσε δε ότι «το ΑΚΕΛ θέτει πάνω απ` όλα τα συμφέροντα της Κύπρου και του κυπριακού λαού και θα εξακολουθήσει να εργάζεται στοχοπροσηλωμένα με στόχο την επίτευξη λύσης».

«Εμάς μας ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε άλλο να αποκαταστήσουμε την προδοσία που έκαμαν κάποιοι, πρόγονοι αυτών των ανθρώπων που βρίζουν σήμερα, γιατί δεν θέλουμε να βλέπουμε, ούτε τη σημαία πάνω στον Πενταδάκτυλο, ούτε να μη μπορούμε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα στη χώρα μας. Και για να το πετύχουμε αυτό, ο μόνος τρόπος είναι να λύσουμε το Κυπριακό, να απελευθερώσουμε και να επανενώσουμε τον τόπο μας. Ό,τι και να λένε, λοιπόν, να ξέρουν ότι δεν πρόκειται να μας γονατίσουν» κατέληξε.

ΚΥΠΕ

>>> ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ ανέδειξαν τον Ακιντζί σε κυβερνήτη της Κύπρου: Ταπεινωτική απόφαση της Βουλής

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.