Τέσσερις συλλήψεις για απόπειρα φόνου Αγγλοκύπριου

ΕΙΧΕ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ…

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου οδηγούνται σήμερα τέσσερα πρόσωπα, τα οποία συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης, κατά την οποία ρίφθηκε πυροβολισμός εναντίον οχήματος, στο οποίο επέβαιναν 50χρονος Αγγλοκύπριος και ένας φίλος του.

Αρχικά χθες συνελήφθη 37χρονος Αλβανός, ο οποίος εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του μαζί με άλλα δυο πρόσωπα, ενώ από περαιτέρω έρευνες, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 32χρονου αδελφού του, ενός 26χρονου ομογενή από τη Γεωργία και ενός 39χρονου Ελληνοκύπριου.

Από τις έρευνες εντοπίστηκε και ένα έμφορτο πιστόλι, το οποίο παραλήφθηκε για επιστημονικές εξετάσεις.

Την καταγγελία έκανε 50χρονος Αγγλοκύπριος, κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος το βράδυ της Τρίτης έκλεισε ραντεβού με τον 37χρονο, με τον οποίον είχαν κάποιες οικονομικές διαφορές και αφού ο δεύτερος του είχε αναφέρει πως θα μεσολαβούσε, ώστε να του επιστραφεί μέρος περιουσίας που είχε κλαπεί από την κατοικία του.

Ο παραπονούμενος μετέβη στο σημείο συνάντησης, σε ανοικτό χώρο στη Λεμεσό, με το όχημα του και συνοδευόμενος από φιλικό του πρόσωπο, όπου κατέφθασε ο 37χρονος με τέσσερα ακόμη πρόσωπα.

Ωστόσο ο 50χρονος και ο φίλος του εγκατέλειψαν τη σκηνή, όταν ο 37χρονος πυροβόλησε στη δεξιά μπροστινή πλευρά του οχήματος του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά, μεταξύ άλλων, υπόθεση απόπειρας φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής και μεταφοράς όπλου (πιστολιού) και φυσιγγίων και απαίτησης χρημάτων με απειλές.

ΚΥΠΕ

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.