ΔΗΣΑΚΕΛ, το δουλόφρον βαποράκι του εγκαθέτου της Άγκυρας

Τώρα ξέρουμε και επίσημα ποια είναι τα χανουμάκια και τα γιουσουφάκια στην υπηρεσία του σουλτάνου…

ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟ: Για πρώτη φορά στην ιστορία της μη εκλιπούσας, εισέτι, Κυπριακής Δημοκρατίας, δύο ελληνικά κόμματα, ο άλλοτε εθνικόφρων ΔΗΣΥ και το αριστερό ΑΚΕΛ, εθελούσια μετατράπηκαν σε θλιβερά βαποράκια του πράκτορα της τουρκικής στοχοθεσίας κατά της Κύπρου, Ακιντζί. Υπερψήφισαν την πρόταση νόμου του ΔΗΣΥ, για να εκχωρηθούν αρμοδιότητες της Βουλής στον εκάστοτε διορισμένο Υπουργό Παιδείας.

Δεν θα συζητήσουμε την αντισυνταγματικότητα της πρωτοφανούς αυτής ενέργειας της πλειοψηφίας της Βουλής. Το ζήτημα είναι καθαρά πολιτικό. Επειδή στις 10 Φεβρουαρίου η πλειοψηφία του Κοινοβουλίου ενέκρινε πρόταση του ΕΛΑΜ για να διδάσκεται στα παιδιά μας σε ένα 10λεπτο η ιστορία του Ενωτικού Δημοψηφίσματος του 1950, ο υποτελής της Τουρκίας, κατ’ εντολήν της, απαίτησε ακύρωσή της, για να επανέλθει, μίshι μου, στις συνομιλίες.

Καραμπινάτες τουρκικές μπούρδες! Η ουσία είναι αλλού και, δυστυχώς, οι Ν. Αναστασιάδης, Αβ. Νεοφύτου, Ά. Κυπριανού την εξαφάνισαν. Η ουσία είναι η υποχρέωση της Τουρκίας να απαντήσει αν αποδέχεται τερματισμό των εγγυητικών-επεμβατικών δικαιωμάτων και απόσυρση του Αττίλα. Αντί, λοιπόν, το δουλόφρον ΔΗΣΑΚΕΛ και ο συνοδοιπόρος τους, Ν. Αναστασιάδης, να εστιάσουν σε αυτά, καθημερινά καθύβριζαν την απόφαση και ωρύονταν περί «λάθους» της Βουλής. Η 7η Απριλίου 2017 χαράχτηκε ως μία μαύρη μέρα στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βουλής. Με την εγκληματική συνέργεια του εθελόδουλου ΔΗΣΑΚΕΛ, που πρόσφερε γην και ύδωρ στον ισλαμοφασίστα και στον εγκάθετό του.

Στις 7 Απριλίου, πριν από 13 χρόνια

Στις 7 Απριλίου 2004, ο μ. Τάσσος Παπαδόπουλος, σε διάγγελμά του προς τον κυπριακό Ελληνισμό, τον κάλεσε ένδακρυς να αναφωνήσει ένα βροντερό ΟΧΙ στο τερατούργημα Ανάν, που θα παρέδιδε την Κυπριακή Δημοκρατία, την Κύπρο και τον Ελληνισμό αύτανδρους σε μια νέα τουρκοκρατία. Ο μ. Τάσσος διακήρυξε πως δεν παρέλαβε κράτος, για να παραδώσει κοινότητα. Δεκατρία ακριβώς χρόνια αργότερα, 7 Απριλίου 2017, η ΔΗΣΑΚΕΛική, Αναν-ική θεομηνία πήρε την εκδίκησή της: Όχι μόνο γονάτισε εύχαρις ενώπιον του Ακιντζί-εφέντη αλλά και αυτόβουλα και εθελόδουλα βάφτισε την υπερψήφιση του Νόμου Ακιντζί ως… συμβολή στην επανέναρξη των συνομιλιών, που διακόπηκαν από τους Τούρκους.

Ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Ν. Παπαδόπουλος, σε ομιλία του στη Βουλή, υπογράμμισε: «Σαν σήμερα, στις 7.4.2004, στο ιστορικό του Διάγγελμα προς τον κυπριακό Ελληνισμό, ο Τάσσος Παπαδόπουλος ζήτησε να ‘υπερασπιστούμε το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία μας’. Σήμερα, 13 χρόνια μετά, θα πράξουμε ακριβώς το αντίθετο. Αυτή η Βουλή θα υποκύψει. Θα υπαναχωρήσει. Θα σκύψει το κεφάλι. Επειδή έτσι πρόσταξε ο κατοχικός ηγέτης. Εμείς σήμερα θα αντισταθούμε στον εθνικισμό της Τουρκίας. Εμείς δεν θα υποκύψουμε στους εκβιασμούς. Εμείς σήμερα θα υπερασπιστούμε το δίκαιο, την αξιοπρέπεια και την ιστορία του κυπριακού Ελληνισμού. Θα καταψηφίσουμε τον Νόμο Ακιντζί». Από την περ. Παρασκευή ξέρουμε και επίσημα ποια είναι τα χανουμάκια και τα γιουσουφάκια στην υπηρεσία του σουλτάνου.

ΣΑΒΒΑΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ

>>> Ο λεκές της ντροπής και το πολιτικό θράσος

3 thoughts on “ΔΗΣΑΚΕΛ, το δουλόφρον βαποράκι του εγκαθέτου της Άγκυρας

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.