Κάτι θα ξέρει η βασίλισσα Ελισάβετ και δεν τρώει αυτά τα φαγητά

Queen Elizabeth ll is offered chopsticks as she studies her food during a State Banquet on October 13 ,1986 in Peking, China.

Μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να απολαμβάνει το τσάι της κάθε απόγευμα (παρέα με τα κόργκι της), αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν κάνει ποτέ ή καλύτερα δεν τρώει ποτέ.

Όπως αναφέρει το Harper’s Bazaar, ο βασιλικός σεφ, Darren McGrady, ο οποίος μαγείρευε για την βασίλισσα επί 15 χρόνια ανέφερε ότι δεν τρώει μακαρόνια, πατάτες ή σκόρδο, εκτός αν σερβίρονται σε κάποιο επίσημο γεύμα. Αντίθετα, η καθημερινή της διατροφή είναι επικεντρωμένη σε συγκεκριμένα πιάτα, όπως είναι το ψητό ψάρι ή το κοτόπουλο με δύο ειδών λαχανικά. Επίσης απολαμβάνει μεγάλα μπολ σαλάτα και φρέσκα φρούτα. Και μιας και λέμε για φρούτα η βασίλισσα Ελισάβετ έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο για να τρώει μπανάνες. «Κόβει το κάτω μέρος και στην συνέχεια την κόβει κάθεται και στην συνέχεια σε μικρά κομμάτια και την τρώει με το πιρούνι», αναφέρει ο McGrady.

Όσο για το σκόρδο ο ίδιος ανέφερε ότι η βασίλισσα ζητά από τους σεφ να μην σερβίρουν οτιδήποτε που έχει σκόρδο ή πολύ κρεμμύδι. «Επιπλέον, δεν μπορούσαμε να σερβίρουμε κρέας ψημένο rare, καθώς της άρεσε το κρέας της καλοψημένο», είπε ο ίδιος.

Όσο για τις ένοχες απολαύσεις της βασίλισσας, της αρέσει τόσο πολύ το κέικ σοκολάτα, μπισκότο, που όποτε ταξιδεύει το έχει μαζί της και μπορεί λίγο λίγο να το φάει όλο. Με λίγα λόγια η βασίλισσα είναι όπως όλοι μας!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.