Συγκλονιστικές αποδείξεις! Σύρος στρατιώτης παραδέχθηκε ότι διέπραξε μια επίθεση αερίου και παρέδωσε φωτογραφικά στοιχεία!

Ιδού το βαρέλι βόμβα, ε, να, χρησιμοποίησε αυτή τη βόμβα… που σιτίζει τα παλικάρια του περήφανου Αραβικού στρατού της Συρίας των Σελευκιδών του Μεγάλου Αλεξάνδρου!

Την «έριξε» ο Κοτζιάς στον Μπόρις: «Προσοχή μην είναι προβοκάτσια τρίτης χώρας τα χημικά στη Συρία»

Επεισοδιακή ήταν η συνάντηση που είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με τον ομόλογο του Μπόρις Τζόνσον, την Πέμπτη, στο νεοκλασικό τnς Ακαδημίας, γράφει η Κυριακάτικη Δημοκρατία, καθώς κατά τη διάρκεια αυτής, και ενώ η κουβέντα είχε πάει στο ζήτημα τnς κατάργησης των εγγυήσεων στην Κύπρο, χτύπησε το κινητό του ξανθομάλλη υπουργού.

Ήταν η πρωθυπουργός του, η Τερέζα Μέι. Τον έψαχνε, γιατί έπρεπε να γίνουν ορισμένοι λεπτοί χειρισμοί εν όψει της αμερικανικής επίθεσης στη Συρία.

Έτσι έμαθε, λοιπόν, η Ελληνική κυβέρνηση για τα καθέκαστα στην περιοχή.

Ευκαιρίας δοθείσης, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν σκέψεις για το θέμα των χημικών όπλων.

Ο Έλλην υπουργός τάχθηκε αναφανδόν εναντίον οιουδήποτε χρησιμοποιεί χημικά όπλα, ωστόσο κράτησε και μια επιφύλαξη: υπό την προϋπόθεση ότι οι υπηρεσίες δεν έχουν παραπλανήσει τις ηγεσίες, όπως συνέβη στο παρελθόν με τα χημικά στο Ιράκ και τον Σαντάμ Χουσεΐν, και υπό την προϋπόθεση επίσης ότι τρίτα κράτη δεν έχουν κάνει προβοκάτσια, προκειμένου να ανακτήσουν την επιρροή τους στην περιοχή – βλέπε Τουρκία, σημειώνει η εφημερίδα.

>>> Πόλεμος ευθυνών πάνω από τα πτώματα αθώων στη Συρία

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s