Επιστολή Αλληλεγγύης σε Γεν. Εισαγγελέα για «ρητορική μίσους από ΑΚΕΛ»

Το κίνημα “Αλληλεγγύη” θα αποστείλει αύριο ή μεθαύριο επιστολή στο Γενικό Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη “για τη ρητορική μίσους που αναπτύσσεται από μέρους του ΑΚΕΛ, για τη ρητορική ρατσισμού που αναπτύσσεται από μέρους του ΑΚΕΛ, για τη ρητορική εναντίον όλων όσων Κυπρίων επιθυμούν να εξακολουθήσουν να είναι `Ελληνες”, δήλωσε σήμερα η Πρόεδρος του κινήματος Ελένη Θεοχάρους.

Η κ. Θεοχάρους ανέφερε πως “δεν μπορεί να συναριθμεί ο (ΓΓ ΤΟΥ ΑΚΕΛ) κ. Κυπριανού με τους φασίστες όλους τους `Ελληνες οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν την ελληνική ταυτότητά τους και να είναι υπερήφανοι για τον ελληνικό πολιτισμό τους”.

“Αυτό πρέπει να σταματήσει, τα λάθη τα οποία έχει διαπράξει το κόμμα του είναι αναρίθμητα και για αυτό το λόγο νομίζουμε ότι δεν μπορεί καμία τοποθέτησή του να παραμένει αναπάντητη. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε όλες τις μάχες, και νομικές μάχες και πολιτικές μάχες, για να υπερασπιστούμε την τιμή και την ελληνικότητα αυτού του τόπου”, είπε η κ. Θεοχάρους.

Πρόσθεσε πως “ο κ. Κυπριανού δεν έχει κανένα δικαίωμα να μας προσβάλλει με τον τρόπο με τον οποίο επιχειρεί καθημερινά να ενσπείρει το μίσος και τη διχόνοια ανάμεσα στον κυπριακό λαό”.

“Είναι άλλο ζήτημα να επιδιώκει κάποιος μια δίκαιη λύση του κυπριακού προβλήματος και άλλο να προσπαθεί να καταρρακώσει την υπερηφάνεια του κάθε `Ελληνα πολίτη, που είτε ο ίδιος, είτε οι πρόγονοί του, είτε οι πατεράδες του, είτε οι παππούδες του, έθεσαν σε θανάσιμο κίνδυνο τη ζωή τους για να υπερασπιστούν την ελευθερία αυτού του τόπου”, κατέληξε η κ. Θεοχάρους.

Επιστολές Άντρου για τα έκτροπα στη Βουλή

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού απέστειλε σήμερα επιστολές προς τον Γενικό Εισαγγελέα και προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων με θέμα τα γεγονότα που συνέβησαν στην Ολομέλεια της 7ης Απριλίου 2017. Στις επιστολές του κ. Κυπριανού καταγγέλλει την “ρητορική μίσους” που αναπτύχθηκε τόσο στη διάρκεια της συνεδρίας της Βουλής την περασμένη Παρασκευή όσο και ακολούθως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΥΠΕ

>>> ΔΗΣΑΚΕΛ, το δουλόφρον βαποράκι του εγκαθέτου της Άγκυρας

One thought on “Επιστολή Αλληλεγγύης σε Γεν. Εισαγγελέα για «ρητορική μίσους από ΑΚΕΛ»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.