“Καυτή” παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως είναι… πουτ@να και απολύθηκε!

Μία παρουσιάστρια τηλεοπτικού σταθμού της Βοσνίας, με μπαλόνια για στήθη, απολύθηκε μετά από κύμα παραπόνων που έφτασαν στο κανάλι, όταν παραδέχθηκε πως παράλληλα εργάζεται και ως… ιερόδουλη!

Η 26χρονη Senada Nurkic παρουσίαζε την εκπομπή “The Powerful Program” στον τηλεοπτικό σταθμό “Pink” και στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου αποκάλυψε ότι εμπλέκεται με την πορνεία, κάτι που πυροδότησε ένα… τσουνάμι παραπόνων που τελικά οδήγησε στην απόλυσή της και την διακοπή της εκπομπής της.

Ένας εκπρόσωπος του σταθμού επιβεβαίωσε την διακοπή της εκπομπής, αποφεύγοντας ωστόσο να αναφέρει την… πραγματική αιτία. “Παρόλο που η εκπομπή ήταν ψυχαγωγική και χωρίς καμία πρόθεση προσβολής ή ταπείνωσης -και τα νούμερα ήταν υψηλά- η διοίκηση αποφάσισε να την αφαιρέσει από την βραδινή ζώνη, εξαιτίας των πολυάριθμων παραπόνων από τηλεθεατές“, είπε χαρακτηριστικά.

Enough for all the kids at… the kindergarden

Η Nurkic, που χρησιμοποιούσε το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο “Maca Diskrecija” (σ.σ. δεν μπορεί να… μεταφραστεί), είχε πρόσφατα και μία ακόμη περιπέτεια, αφού το Instagram απενεργοποίησε τον λογαριασμό της, επειδή δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες της (οι οποίες επίσης δεν είναι… δημοσιεύσιμες).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s