ΦΟΝΟΣ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Κατόπτευση με drone στην Γεράσα πριν από την εκτέλεση

Εμφάνιση τριών κυνηγών – Δύο άλλοι μάζευαν λουλούδια…

Η δολοφονία του επιχειρηματία Άντρου Ροδοθέου, φαίνεται να έχει αρχίσει να ξεκαθαρίζει μετά από μαρτυρίες, το ποιος την διέταξε όμως, θα είναι πολύ δύσκολο να αποκαλυφθεί.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία, άρχισε να προβαίνει σε ανακρίσεις οι οποίες συνεχίζονται και ήδη έχουν προκύψει σημαντικά στοιχεία, για το πώς έγινε η επιλογή του χώρου που θα γινόταν η δολοφονία.

Όπως αναφέρει ο Μανώλης Καλατζής, σε ρεπορτάζ του στην εφημερίδα «Πολίτης», όπως προέκυψε από τις καταθέσεις, σε προηγούμενη επίσκεψη του άτυχου επιχειρηματία στο συγκεκριμένο σπίτι, είχε εμφανιστεί στην περιοχή drone (τηλεκατευθυνόμενο ελικόπτερο), το οποίο έφερε κινηματογραφική μηχανή.

Τότε, δεν είχε δοθεί ιδιαίτερη σημασία στο συμβάν, ωστόσο, σήμερα, μετά τη δολοφονία φαίνεται να εξηγείται, ως προς το πώς οι δράστες επέλεξαν τον χώρο και σχεδίασαν την δολοφονία.

Αν όντως το συγκεκριμένο drone είχε χρησιμοποιηθεί από τους δράστες, τότε σημαίνει ότι είχαν πλήρη εικόνα για το πώς θα έφταναν στο σπιτάκι, που ακριβώς θα έστηναν την ενέδρα θανάτου αλλά και το πώς θα διέφευγαν στη συνέχεια.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι, ο Ροδοθέου γνώριζε για το drone ωστόσο υποτίμησε τον κίνδυνο, απ’ ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος.

Επίσης, ένα ακόμα συμβάν που ίσως να παίζει τον δικό του ρόλο στην δολοφονία είναι ότι, πριν την δολοφονία, τρία άτομα με κυνηγετικά σκυλιά περιφέρονταν στην περιοχή και όταν τους ρώτησαν για τον λόγο της παρουσίας τους απάντησαν ότι ενώ κυνηγούσαν είχαν χαθεί.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του «Πολίτη», τα τρία πρόσωπα δεν αποκλείεται να επρόκειτο για ανθρώπους που έκαναν «χαρτογράφηση» του χώρου στο πλαίσιο της προετοιμασίας της δολοφονίας. 

Προέβαλαν άλλοθι οι δύο που «έστησαν» τον Ροδοθέου στη Γεράσα

Ανάμεσα στα πρόσωπα που ανακρίθηκαν, ήταν και οι δύο φίλοι του άτυχου επιχειρηματία που δεν είχαν καταφέρει να πάει στο δείπνο της περασμένης Τετάρτης 12/4.

Οι δύο φίλοι του Ροδοθέου, που δεν είχαν πάει στην Γεράσα, το μοιραίο βράδυ του φόνου, προέβαλαν άλλοθι και επικαλέστηκαν διάφορες υποχρεώσεις που τους ανάγκασαν να μην πάνε τελικά.

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» αναφέρει ότι ο ένας εκ των δύο έθεσε ως άλλοθί του ότι, μαζεύει λουλούδια από τα νεκροταφεία και επειδή τώρα νυχτώνει αργότερα έπρεπε να μαζέψει τα λουλούδια, όταν θα είχε σκοτεινιάσει και έτσι δεν θα προλάβαινε να πάει στη Γεράσα…

>>> ΣΙΚΑΓΟ Η ΚΥΠΡΟΣ: Περιμένουν αιματοκύλισμα μετά το φόνο Ροδοθέου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.