Φόνος Ροδοθέου: Τα βήματα των ανακριτών-Όλες οι λεπτομέρειες

Νέα σύσκεψη πραγματοποίησαν οι ανακριτές, του φονικού που διαπράχθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στην Γεράσα, με θύμα τον Άντρο Ροδοθέου. Από εκείνη την μέρα, οι ανακριτές αφού κτένισαν την περιοχή (χωρίς να εντοπιστεί κάτι), συνεχίζουν να αξιολογούν κάθε πληροφορία και καθορίζουν πλέον, τα επόμενα βήματα.

Αστυνομικές πηγές, αναφέρουν στο SigmaLive ότι έχουν ληφθεί δεκάδες καταθέσεις. Σημειώνεται ότι το φονικό αυτό, χαρακτηρίζεται ως μια από τις σοβαρότερες υποθέσεις που έχουν σημειωθεί ποτέ στην Κύπρο και γι αυτόν τον λόγο οι έρευνες γίνονται σε παγκύπριο επίπεδο.

Οι ανακριτές, έχοντας υπόψιν το προφίλ και το παρελθόν του δολοφονηθέντος, ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να ξεκλειδώσουν την διερεύνηση της υπόθεσης.

Τα ανεξιχνίαστα σημεία

• Οι κάλυκες από το πυροβόλο όπλο που χρησιμοποιήθηκε δεν έχουν εντοπιστεί

• Δεν έχουν εντοπιστεί χνάρια από τον/τους δράστη/δράστες

• Η διαδρομή διαφυγής του/των δράστη/δραστών

Σημειώνεται ότι, η κηδεία του Άντρου Ροδοθέου, τελέστηκε στην Αγροκηπιά, το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, 17 Απριλίου.

Βήμα βήμα η δολοφονία – Μία σφαίρα σκότωσε τον Άντρο

«Α Παναγία μου». Αυτή ήταν η τελευταία φράση του Άντρου Ροδοθέου λίγο πριν πέσει νεκρός στο πάτωμα του σπιτιού, όπου βρισκόταν έξω από το χωριό Γεράσα, με τρεις άλλους φίλους του.

Το «στέκι» στη Γεράσα, όπου συνήθιζε να συχνάζει ο Άντρος Ροδοθέου, έμελλε να είναι και ο τελευταίος του σταθμός.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό γραφικό, οι δράστες ήταν στην απέναντι όχθη του ποταμού και δίπλα στην οικία. Ο ποταμός βρίσκεται δίπλα στην εξοχική οικία. Οι δράστες βρήκαν την ευκαιρία να γαζώσουν τον Ροδοθέου όταν αυτός σηκώθηκε από το τραπέζι που έτρωγε και κινήθηκε προς την γούρνα του σπιτιού για να αφήσει το πιάτο του.

Όταν απέκτησαν καθαρή οπτική πάνω του, τότε τον πυροβόλησαν κατά ριπάς, με μια σφαίρα ωστόσο να είναι η μοιραία, για τον 61χρονο Λευκωσιάτη επιχειρηματία.

Υπενθυμίζεται ότι ο 61χρονος αφίχθηκε τελευταίος στο τραπέζι στο εξοχικό του κουμπάρου του, Τάσου Τσαγκάρη, γύρω στις 18.00. Εκεί φάνηκε ανήσυχος καθ’ όλη τη διάρκεια του συναπαντήματος, καθώς δέχθηκε δυο κλήσεις, οι οποίες ωστόσο δεν φάνηκαν ποτέ στο κινητό του τηλέφωνο, το οποίο έχει ήδη εξεταστεί από τους ανακριτές.

Πηγή: SigmaLive

>>> ΣΙΚΑΓΟ Η ΚΥΠΡΟΣ: Περιμένουν αιματοκύλισμα μετά το φόνο Ροδοθέου

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s